HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 35065 uživatelů

Hry > Oddworld: New 'n' Tasty > hodnotenie


Oddworld: New 'n' Tasty
78%

Moje hodnotenie - Oddworld: New 'n' Tasty





Recenzie - Oddworld: New 'n' Tasty

Oddworld: New 'n' Tasty je úžasný zážitok. Abe's Oddysee bol pred rokmi jedinečný titul a skvelá je aj jeho súčasná inkarnácia, ku ktorej si tí najhúževnatejší môžu ešte prikúpiť DLC Alf's Escape, prípadne aj kostým. Podobne modernizovaný a rozšírený by sme privítali aj druhý diel Abe's Exoddus. Ale ten sa dá, tak ako všetky hry z Oddworldu, kúpiť v pôvodnej verzii u digitálnych predajcov. Abe je v každom prípade nadčasový a môžeme ho pokojne zaradiť medzi herné legendy, ktoré by ste si nemali nechať ujsť.
Oddworld: New ‘n‘ Tasty je vynikající puzzle skákačkou, které se podařilo ve velkém stylu oživit odkaz svého předchůdce. Je to zábava ze staré školy v moderním kabátku, kterou příliš netrápí, že pracuje s mechanikami a designem úrovní starými skoro dvacet let. A že během hodiny dvacetkrát vybuchnete, shoříte nebo se necháte rozstřílet na kousky? To už je váš a Abeův úděl.


Užívateľské hodnotenia - Oddworld: New 'n' Tasty

Je to povedany remake stare hry, kde zachovali kouzlo stareho Ejba. Hra bohuzel ale nedosahuje ani zdaleka takovych kvalit jako stare dily.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
Frustrujuci, mnohdy unlogic a extremne limitovany pocin, ktery ovsem dosahl toho, ze jsem to dojel do konce...za mne je kazda hra, kde se musis za kazdou cenu divat na jiny gameplay ci navod selhanim...porad neco nefungovalo, porad jsem neco nemoh najit a porad to po me chtelo, abych znal veci, ktere mi ta hra sama nerekne...Hry proste maj vzdy nejake trapeni, ale tohle byly vylozene muka!!

0 Dobré Zlé

100%Elexis





| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |