HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21159
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 39853 uživatelů

Hry > Blackguards > hodnotenie


Blackguards
70%

Moje hodnotenie - Blackguards





Recenzie - Blackguards

Zajímavá taktická strategie s RPG prvky, která osloví převážně veterány. Několik chyb v soubojovém systému a nástup stereotypu po konci třetí kapitoly sice zamrzí, přesto je však Blackguards výborný kousek, který by vám neměl uniknout.
Blackguards je svojský mix ťahovej stratégie a RPG. Štruktúra hry je vlastne veľmi jednoduchá, ale s tým väčšina hráčov nebude mať problém. Kameňom úrazu sú frustrujúce ťahové boje, ktoré tvorcovia základ a mohli byť skvelé, ale tvorcovia ich zbabrali. Nepomohli ani pravidlá stolovej hry, ani nevšedné prvky a zjavne ani skúsenosti z verzie s predbežným prístupom, ktorá predchádzala vydaniu finálneho produktu. Práve sa však objavila záplata, ktorá aspoň čiastočne zlepšuje podmienky v boji, hoci to stále nie je ideálne. Je to škoda, pretože keby o víťazstve na bojisku nerozhodovalo predovšetkým šťastie a náhoda, mohla sa hra vyšplhať podstatne vyššie.


Užívateľské hodnotenia - Blackguards

80%JaMe
Z môjo pohľadu veľmi nedocenená hra ktorú hráč môže veľmi ľahko prehliadnuť. Dopláca na slabú lokalizáciu a o marketingu radšej ani písať nebudem.
No napriek tomu ide o titul ktorý dokáže zabaviť a často aj potrápiť. Najväčšími plusmi sú: Naozaj dobre fungujúce RPG prvky, často nečakaný dej a interakcia družiny.

Na záver len dodám, ak sa vám hra páčila kúpte si ju a podporte autorov.

0 Dobré Zlé
70%qwue

100%Randy9


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |