HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21156
5455
5063
1438
1600
7336
6028
12898
1687

Online 42174 uživatelů

Hry > Gone Home > hodnotenie


Gone Home
78%

Moje hodnotenie - Gone Home





Recenzie - Gone Home

Drahá Katie, až přijedeš domů, tak mě nenajdeš, ale nechala jsem ti tu po sobě spoustu zpráv, aby ses nejen o mně dozvěděla co nejvíc. Bude tě to bavit. Tvá sestra Sam.


Užívateľské hodnotenia - Gone Home

Veľmi dobrá hra. Atmosferá bola príjemná a dej bol v pohode. Ovladatelnosť v poriadku a grafika mi pripomínala hru The stanley parable :) Takže som veľmi spokojní a môžem len odporučiť.

0 Dobré Zlé
Hra je vynikajúca doporučujem si ju kúpiť a zahrať, ale mínus by som dala to že hra je len 2 hodiny hratelná určite ste to skorej dohrali ako ja. Ocenila by som keby bolo pokračovanie a trochu bola ta hra dlhšia a záživnejšia.

0 Dobré Zlé
Hra je to dosť zaujímavá a atmosférická, ale za tie peniaze som čakal trocha viac, než len 2 hodiny behať po dome a zbierať listy a kazety, ktoré vám tam nechala vaša sestra a ktoré vám prerozprávajú jej príbeh, ktorý je dosť zaujímavý, no nemusí baviť každého. Mňa relatívne bavil, no je aj dosť predvídatelný, mňa v ňom až na pár vecí nič neprekvapilo. Tak či tak, zaujímavá indie hra, ale radšej by som počkal kým bude lacnejšia alebo v zľave.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
Po grafickej stránke je hra celkom dobre spravená, len škoda že príbeh už nie je taký a ani situácie v hre. Chodíte celý čas po dome a hľadáte tri kľúče, ktoré vám otvoria zamknuté priestory a papiere, ktoré vám rozprávajú príbeh dvoch lezieb.

-2 Dobré Zlé



80%BixS







| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |