HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 2533 uživatelů

Hry > Life is Strange: Episode 1 - Chrysalis > hodnotenie


Life is Strange: Episode 1 - Chrysalis
77%

Moje hodnotenie - Life is Strange: Episode 1 - Chrysalis





Recenzie - Life is Strange: Episode 1 - Chrysalis

Life is Strange nezklame milovníky adventur a příběhů - první epizoda rozjíždí napínavý příběh, který krom jiného posouvají dále menší či větší volby. K tomu přidává řadu zajímavě vykreslených postav a příběhových otazníků. Je však otázkou, nakolik se hráčovy volby projeví v dalších epizodách. Jako ochutnávka ale první epizoda funguje dobře.
Life is Strange môže byť perfektnou hrou. Avšak až keď z nej budeme môcť odohrať viac. Chrysalis je skôr prológom, v ktorom sa tie najzaujímavejšie veci začnú diať až na konci. Celú dobu sa zoznamujete so sympatickou postavou a jej netradičnými schopnosťami, no po dohraní si uvedomíte, že ste toho vlastne veľa nezažili. Dontnod vás len v závere chcú nalákať na ten zvyšok, kde už, samozrejme, budete spolu s Max zachraňovať svet a podobne. Na to si ale ešte musíte chvíľu počkať.


Užívateľské hodnotenia - Life is Strange: Episode 1 - Chrysalis

Skvela hra, som zvedavy na dalsie epizody. Najlepsie je vraciat sa v case, a aby som nezabudol: Illuminati confirmed :D

0 Dobré Zlé
5 % dole len zato že to je celkom krátke .
čo je ale na hre také skvelé ? v prvom rade možnosť vrátenia času , pekné grafické spracovanie , pocit slobody , stredoškolský story telling s atmosferou ktorá je uvolňujúca . Jednoducho táto hra je úžasná odporúčam každému

0 Dobré Zlé
Zatiaľ skvelá hra po príbehovej stránke ako aj nová možnosť vrátenia času a vyskúšania viacerých možností a vybratia si najlepšej pre vás. Len čo sa týka rozhodnutí, je to zrejme postavené na vzťahu s postavami do budúcich dielov než rozhodnutí a udalostí čo ovplyvnia budúce epizódy. No môže to byť len domnienka. V každom prípade ODPORÚČAM.

0 Dobré Zlé
Prvá epizódka Life is Strange priniesla zaujímavú zápletku, ptíjemné hrátky s časom a omnoho viacej adventúrenia a morálneho rozhodovania ako som pôvodne čakával a celkovo je to pekný prológ... dúfam, že sa to ale v ďalšej epizódke už ale riadne rozbehne.

0 Dobré Zlé
Úžasná hra! Nad Life is Strange jsem původně váhal, ale když jsem si hru koupil, zjistil jsem, že je to nejlepší hra, jakou jsem kdy hrál. Tak skvělý a napínavý příběh jsem u hry ještě neviděl a nedivím se, že většina hráčů na konci brečela. Za mě 101%. Doporučuji všem!

0 Dobré Zlé
Najkrajší príbeh, aký som kedy zažil. Je to príbeh o dospievaní. O tom, ako sa z tichého dievčatka s nízkym sebavedomím, Max, stane dospelý človek schopný niesť zodpovednosť za svoje rozhodnutia. Keby ste mali schopnosť zmeniť tie vaše, spravili by ste to ? Ako povedala sama Chloe : ,,Crazy shit happens, because it can. And will." a s týmto nemôžete spraviť nič. Život je v tomto čudný, takže sa rozhodujte správne.

0 Dobré Zlé
100%sekin
Nejlepší hra! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

0 Dobré Zlé
já to chci hrát celé znova...a zase poprvé, myslím že se dělá na druhé sérii...hru jsem dohrál několikrát a myslím si že kdyby bylo přímé pokračování tak to má pořád co nabídnout...můj názor...

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé







100%kaspar











96%cefi




100%Mlokon




95%juro



100%vajcas


100%1rdko




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |