HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 52200 uživatelů

Hry > Sebastien Loeb Rally Evo > hodnotenie


Sebastien Loeb Rally Evo
57%

Moje hodnotenie - Sebastien Loeb Rally Evo





Recenzie - Sebastien Loeb Rally Evo

Milestone stvořili překvapivě důstojný simulátor plný osobitosti a obsahu. Jejich rallye novinka slušně šlape na paty konkurenci z Codemasters. Ubližuje jí hlavně špatná technologie a hloupé chyby.
Sébastien Loeb Rally Evo je podivná a zlá hra. Z licencie vyťažila maximum a dalo by sa povedať, že na výbornú robí všetko, čo sa priamo netýka zábavy a hrateľnosti. Je ale smutné, že práve to najdôležitejšie za veľa nestojí. Vyzerá a aj hrá sa to ako nejaký alfa build, ktorý už síce má kompletný obsah, no vôbec nie vyladenú hrateľnosť a opravené bugy. Umelá inteligencia ide ideálnu stopu bez ohľadu na to, či ste tam alebo nie. Nastavenia vlastností auta sú tu asi len do počtu, ovládanie volantmi občas taktiež. Auto sa raz za čas niekde zasekne či sa prejaví iný bug. Môj najobľúbenejší sa prejavil vždy pri návrate v čase, keď som sa vrátil do miesta vo výskoku auta. Vtedy vás totiž hra nekontrolovateľne vystrelí hore, namiesto toho, aby auto po skoku normálne dopadlo. A to je len taká malá ilustrácia toho, ako práve hrateľnosť v Milestone vôbec nezvládli.


Užívateľské hodnotenia - Sebastien Loeb Rally Evo

Fanoušci rallye tuto hru pravděpodobně ocení, protože má co nabídnout, ovšem co se týče rallye her, první rozhodně není a z nejnovějších titulů. První místo zaujímá alespoň dle mě DiRT Rally (ze starších kousků pak Richard Burns Rally), takže Sebastien bych přiradil na úroveň WRC 5. DiRT, WRC i Sebastien mají co nabídnout všem rallye nadšencům.

+1 Dobré Zlé





| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |