HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 33072 uživatelů

Hry > The Fall of the Dungeon Guardians > hodnotenie


The Fall of the Dungeon Guardians
76%

Moje hodnotenie - The Fall of the Dungeon Guardians





Recenzie - The Fall of the Dungeon Guardians

The Fall of The Dungeon Guardians je slušný dungeon crawler, kde budete s družinou s chuťou cupitať po štvorčekoch, ale v reálnom čase. Spojenie starého dobrého a nového pokrokového funguje celkom dobre, až na súboje, ktoré hlavne pri potýčkach s bossmi ukazujú svoje slabiny. Okrem toho sa postup s podobnou štruktúrou úrovní a iba kozmetickými zmenami časom stane stereotypný. Ale to už budete mať odohraných pekných pár hodín. Hra teda rozhodne dokáže zaujať, hoci nadšenie z nej môže postupne vyprchať.
Syrový a zpočátku nepřístupný. Takový je nový dungeon od francouzských Mana Games. Ale stejně tak dokáže hodiny bavit i motivovat. Kdo nedá na první dojem, tomu se The Fall of the Dungeon Guardians odmění nevšedním bojovým systémem a typickou kobkařskou depresí.


Užívateľské hodnotenia - The Fall of the Dungeon Guardians

Inspirace, či spíše kopírování Legends of Grimmrock je vidět asi jako cihly v dungeonu. hlavní rozdíl je v obtížnosti, bossové a běžní záporáci :-) jsou mnohem težší, stížená je zejména i orientace, mapu totiž musíte najít, ta je občas hodně hluboko, tak dost často bloudíte, což je super. Bohužel záporem je oproti grimmrock minimum hlavolamů, pastí, nesjou teleporty. The Fall. je tedy méne zábavnější a težší, ale vcelku je více temnější a skličující. Pochválit musím grafiku a hudbu, přijde mě jak vysamplovaný X files :-)

0 Dobré Zlé


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |