HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 34780 uživatelů

Hry > Destiny 2 > hodnotenie


Destiny 2
75%

Moje hodnotenie - Destiny 2





Recenzie - Destiny 2

Keď to zhrnieme, Destiny 2 je stále Destiny. Ak ste hrali prvú hru, nečakajte výrazne vylepšenia, ale skôr dotiahnutia. Dvojka ponúkne dostatok štartovacieho obsahu, veľa rozmanitosti, menej grindovania ako aj lepšie rozpovedanie príbehu. Celé to dopĺňa slabá AI. Znamená to, že ak sa vám páčila jednotka, alebo ak sa vám páči neustále likvidovanie nepriateľov v MMO štýle, bude to presne pre vás. Ak však nie, hra vám ponúkne skôr stereotyp a frustráciu ako zábavu.
Sice s tříletým zpožděním, ale přece! Vize titulu, doširoka rozkročeného mezi žánry, se konečně zhmotnila, a v plné kráse ukazuje kvality prvotní myšlenky udělat mix FPS, RPG a klasického MMO. Samozřejmě jde pořád o Destiny se všemi specifiky a designovou filozofií. Konečně jde ale také o plnohodnotnou hru bez porodních bolestí, které neschází parádní obsah i příslib toho, že se z dvojky konečně stane nadčasová záležitost. Jde o vítězství výborného game designu, herního vypravěčství i audiovizuálních orgie. Dvojka má zkrátka všechno, a pokud vás láká podobné pojetí FPS a grindu, pak není důvod, aby se Destiny 2 nestala vaší osudovou hrou.


Užívateľské hodnotenia - Destiny 2

Topka medzi MMO, skvele implementovaný singleplayer, nepotrebujete kamarátov, ktorí hrajú (aj keď je to väčšia sranda pravdaže), skvelá hudba, grafika, hrateľnosť, prostredia...klenot.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé














40%Asot



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |