HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 21205 uživatelů

Hry > Mutant Year Zero: Road to Eden > hodnotenie


Mutant Year Zero: Road to Eden
70%

Moje hodnotenie - Mutant Year Zero: Road to Eden





Recenzie - Mutant Year Zero: Road to Eden

Mutant Year Zero: Road to Eden je sklamanie na plnej čiare a ani druhá, výrazne zábavnejšia polovica hry veľmi nevylepší celkový zlý dojem a negatívne pocity, ktoré nás sprevádzali prakticky neustále. Aj v tých skromnejšie zastúpených momentoch, keď sme sa viac bavili ako trpeli. Ak sa napriek všetkému chcete do toho pustiť, počkajte na poriadnu rekonštrukciu hry a zľavu. Momentálne ale Mutant nevyhovuje ani po stránke kvality, ani obsahu.

Druhá strana mince: Ak sa prehryziete cez veľmi neprívetivý úvod, zvyknete si na nevyladené boje a nebude vám prekážať chudobný vývoj postáv a nedostatok výbavy, napokon môže prevládnuť zábava nad frustráciou. A tá atmosféra je naozaj výborná, lokality zaujímavé a nepriatelia nápadití. Ak toto vo vašich očiach dokáže prekryť zmienené nedostatky hry, potom si výsledné hodnotenie posuňte aj o dva body vyššie.
Drobnější klenot na poli týmových tahových strategií. Lidští i zvířecí protagonisté mají charisma a Mutant Year Zero se celkově může pochlubit skvělou, postapokalyptickou atmosférou. Bojový systém funguje na jedničku s hvězdičkou díky míchání tahů s plížením a průzkumem v reálném čase. Obtížnost je sice přísná, ale spravedlivá a odměňující.


Užívateľské hodnotenia - Mutant Year Zero: Road to Eden


90%Asot


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |