HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 49641 uživatelů

Hry > Just Cause 4 > hodnotenie


Just Cause 4
49%

Moje hodnotenie - Just Cause 4





Recenzie - Just Cause 4

Just Cause 4 ke své škodě zůstává úzkostlivě věrná zavedeným pořádkům série a opět nabízí bláznivé akční odreagování. V tomto ohledu funguje dobře a plní tak, co si předsevzala, ale kvůli minimálnímu množství pokroku a četným technickým nedostatkům je záhodno se nad koupí nejdříve důkladně rozmyslet. Pro vlastníky předchozího dílu dvojnásob.
Just Cause 4 je zvláštny mix oddychovej hrateľnosti sťahovanej dolu nedotiahnutosťou. Fanúšikovia série sa môžu tešiť na vylepšený herný štýl, konečne poriadne ovládanie vozidiel, lepšiu AI, masívnu mapu a dobre navrhnutý postup v obsadzovaní prostredia hry a zase desiatky až stovky hodín hry. Zároveň uvidia veľa vecí horších ako v minulej hre, hlavne grafické problémy, orezania, zvláštne spracovanú vodu alebo zle navrhnutú a neprehľadnú mapu, ako aj úlohy. Hráčov, ktorí nehrávajú Just Cause, však ani táto hra nemá pre absenciu príbehu alebo hĺbky misii čím osloviť. Je to stále arkádová explozívna zábava na masívnom ihrisku.


Užívateľské hodnotenia - Just Cause 4

znicitelne prostredie fajn .. ovladanie zbytocne prekombinovane ... nejak tie nove hry nemaju nieco zaujimave je to stale dokola to iste posledna pecka bol crysis ...

0 Dobré Zlé
Odporný titul s odporným hrdinom a hratelnosťou nastavenou pre... vlastne ani neviem pre koho. Ak počujem slovo tupota, spomeniem si na sériu Just Stereotyp, pardon Cause. Svet je obrovský, detailne spracovaný a štandardne znehodnotený náplňou akčnej telenovely. Na to že sa hry nikam neposúvajú sa zvyká ťažko, ale takýto náklad degenerácie je už trochu moc.

0 Dobré Zlé
+ rychle loadingy
+ pridane moznosti pouziti hooku

- odpudiva grafika (horsi nez trojka) - textury vody, zeme, stromu, pomale vykreslovani atd
- stupidni cutscenes
- strasna kvalita cutscenes
- neprehledne a nesmyslne ovladani v menu a ingame menu
- nezazivne mise
- zbytecne velky svet

0 Dobré Zlé
Najprv som si myslel, že to bude o jednoduchom ničení všetkého, čo je nepriateľské. No neprehľadnosť, zložitosť ma od tejto časti celkom odradili. Po dvoch dňoch som hru odinštaloval.

0 Dobré Zlé
najhoršich 47 GB ktorych som niekedy stiahol, ak by som si to kupil tak by som sa asi zabil, hra bola zadarmo na epicu tak som to skusil a po pol hodine aj vymazal... proste odpad na rok 2019 a na 3ti diel sa to ani nechytá takže neviem čo sa stalo ale myslim že to pochovalo seriu

0 Dobré Zlé



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |