HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6036
12912
1687

Online 51831 uživatelů

Hry > Halo Infinite > hodnotenie


Halo Infinite
80%

Moje hodnotenie - Halo Infinite





Recenzie - Halo Infinite

Halo Infinite ukazuje, že Halo značka je späť a vrátila sa v najlepšej forme. Štúdio 343 Industries zapracovalo, rok odloženia pomohol a prinieslo ako kvalitnú kampaň, tak aj kvalitný multiplayer. Celé je to nové a svieže. Síce detaily v multiplayeri, ako hlavne získavanie skinov budú musieť autori doladiť, ale základ majú veľmi dobrý a všetko funguje, ako má. K tomu kampaň je najlepšia od pôvodnej Halo trilógie ako príbehovo, tak aj po hernej stránke, kde otvorený svet ponúka nové možnosti a aj rozsiahlejší zážitok. Nové postavy teraz Master Chiefovi veľmi dobre v príbehu pomáhajú a atmosféru znovu dotvára jedinečná hudba.
Halo Infinite rozhodně není bezchybné. Trestuhodně mu chybí kooperace, naopak přebývá nepovinný obsah s nudným otevřeným světem a multiplayer se vyvíjí za pochodu. Pokud se ale oprostíte od zbytečné otevřenosti, dostanete fajnovou příběhovou střílečku s vynikající náhradou Cortany. Jestli si předplácíte Game Pass, není co řešit.


Užívateľské hodnotenia - Halo Infinite

Nikdy jsem nebyl zastancem ani fandou HALO hry. Zkusil jsem hrat 1 a 2, ale proste si to neziskalome sympatie. Kozdopadne od prvniho nahledu na hru HALO Infinite jsem vedel, ze tu hru rozhodne chci zkusit, a NEZKLAMALA me. I kdyz jsem ji hral v anglictine a neznal jsem pribeh puvodnich 5 dilu, presto si me ziskala a musim rict HALO 7 rozhodne patri na seznam her, ktere musim hrat.


0 Dobré Zlé




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |