HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 32281 uživatelů

Hry > Hell Let Loose > hodnotenie


Hell Let Loose
65%

Moje hodnotenie - Hell Let Loose





Recenzie - Hell Let Loose

Hell let Loose sa univerzálne dá zhodnotiť len ťažko, keďže každý si z toho zoberie niečo iné. Je tu veľa vecí, ktoré môžu sadnúť a veľa takých, ktoré sadnúť nemusia. Rovno však môžeme povedať, že ak hrávate multiplayerovky primárne sami, nebude to pre vás. Tu potrebujete tím a to tím, s ktorým sa viete zladiť. Tím tu robí rozdiel, vďaka ktorému môže ísť hra hodnotením od 1/10 až po 10/10. Stále však rátajte s tým, že sú tu dlhé presuny, po ktorých vás často môže čakať smrť bez toho, aby ste vedeli odkiaľ prišla a dobre skrytý kemper si tak môže hru užívať viac ako všetci ostatní. Napriek tomu je to celé vizuálne pôsobivé, atmosférické a dobre prepracované, ale hrateľnosť je určená pre špecifickú skupinu multiplayerových hráčov.
Hell Let Loose hrdě vyplňuje pomyslné středové pole mezi svátečními a hardcore autentickými druhoválečnými střílečkami. Po právu se tak řadí do síně slávy se svou pozicí pevně ukotvenou. Není zdaleka bez chyb, ale má za sebou nesmírně oddaný tým, který hru neustále zvelebuje.


Užívateľské hodnotenia - Hell Let Loose

vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

-1 Dobré Zlé

100%Sn4rk


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |