HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21177
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 6577 uživatelů

Hry > Riders Republic > hodnotenie


Riders Republic
60%

Moje hodnotenie - Riders Republic





Recenzie - Riders Republic

RR je veľká televízna šou, ktorú organizuje práve Ridge TV. A tak nejako by sa dala zhrnúť aj celá hra, ktorá hneď od začiatku srší humorom, je extrémne akčná a ponúkne vám hodiny zábavy. Nedá sa povedať, že ide o najlepší titul tohto druhu a zďaleka to nie je najrealistickejšie zobrazenie extrémnych športov, avšak je to to najlepšie, čo tu za poslednú dobu bolo. Ubisoft si dal na hre skutočne záležať, problémy snáď nejestvujú, vizuál či optimalizácia sú vynikajúce a obsahu nemá hra ani zďaleka málo.

Plynulé prepínanie medzi športmi, akčné eventy a otvorený svet čakajúci na vaše triky sú skutočne unikátnym zážitkom, ktorý odporúčam nielen nadšencom žánru, ale každému, kto má čo i len trochu súťaživého ducha. Ponorte sa naplno do hry, vyskúšajte si šialené disciplíny a napumpujte sa adrenalínom v Riders Republic, extrémnom simulátore extrémnych športov!
Není to sice bez výhrad, ale to hlavní, tedy bezhlavá, dravá jízda, je v Riders Republic provedené výborně. Hra s grácií plní smysl své existence, a zaslouží si proto palec nahoru.


Užívateľské hodnotenia - Riders Republic

vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |