HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 26083 uživatelů

Hry > Mass Effect Legendary Edition > hodnotenie


Mass Effect Legendary Edition
85%

Moje hodnotenie - Mass Effect Legendary Edition





Recenzie - Mass Effect Legendary Edition

Ak ste doteraz nikdy Mass Effect nehrali a máte radi sci-fi, toto je séria, ktorú jednoducho musíte hrať. Obsahuje také neuveriteľné množstvo úplne skvelých momentov, že tých pár slabších chvíľ si takmer ani nevšimnete. Ak ste trilógiu hrali a uvažujete, či by ste si mali kúpiť túto kolekciu, je to ťažká voľba. Celé je to lepšie, krajšie a prepracovanejšie. Jednoducho lepší zážitok. Ale je už na vás, či vám to za to stojí. No a čo drží kolekciu od desiatky? Niektoré veci nezostarli najlepšie, napríklad hackovacie minihry, a to hlavne QTE podoba z jednotky. To je fakt vec, ktorá by mala úplne zmiznúť z hier. Taktiež jednotka nemá úplne najlepšie niektoré vedľajšie úlohy v neustále rovnakých skladoch. Samotný záver je stále rozporuplný a nemôžem ho hodnotiť ako kvalitný. Taktiež obsah niektorých DLC trochu pokrivkáva, ale to všetko je prakticky len pár minút z celej kolekcie. Malo by vám niečo z toho vadiť až tak, aby vám to pokazilo zážitok? Rozhodne nie!
Mass Effect je i přes všechny stařecké nedokonalosti pořád láska, a pokud vám utekla, je tohle ideální příležitost, jak to napravit. Neopakovatelná atmosféra prostupuje celou sérií, a i když se na ní roky podepsaly, najdete tu hromadu momentů, co prostě pořád fungují a žádná jiná hra vám je nedá.


Video recenzie - Mass Effect Legendary Edition

Video recenzia - Sector.sk




Užívateľské hodnotenia - Mass Effect Legendary Edition

vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé








| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |