HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 9319 uživatelů

Hry > Monster Jam Steel Titans 2 > hodnotenie


Monster Jam Steel Titans 2
48%

Moje hodnotenie - Monster Jam Steel Titans 2





Recenzie - Monster Jam Steel Titans 2

Arkádová série Monster Jam Steel Titans je na dobré cestě. Její druhý díl nabízí zábavný balík disciplín v kariéře a otevřených světech, které vás dokáží udržet u obrazovky. Graficky to bohužel není žádná sláva a režim šampionátu je až příliš ubíjející na to, aby se u něj člověk bavil. Zbytek hry je ale povedený a pro odreagování a vyblbnutí už nemusíte chodit jinam.
Po celý čas písania recenzie premýšľam nad dôvodom, prečo vám Monster Jam: Steel Titans 2 odporučiť a povedať, že vy do toho choďte, bude to celkom zábava. A nič. Monster Jam: Steel Titans 2 je tak zúfalo fádna, tuctová a nezábavná, až to človeka mrzí. Arkáda, ktorá nemá gule to rozbaliť a nechať virtuálneho jazdca sa vyhrať, to zabolí. Nie je to herný odpad, základné atribúty pre preteky, hoci v odlišnom poňatí, tu nájdete. Ale inak ma absolútne ničím hra nezaujala - no snažil som sa zazerajúc na nadpriemerné hodnotenia zo sveta.


Užívateľské hodnotenia - Monster Jam Steel Titans 2

vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé

| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |