HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 34239 uživatelů

Hry > Scorn > hodnotenie


Scorn
68%

Moje hodnotenie - Scorn





Recenzie - Scorn

Konečně zas jednou případ, kdy se dlouhé čekání vyplatilo. Scorn nezklamal, přinesl ovšem především audiovizuální porno pro fanoušky konkrétního výtvarného stylu. Hraní v něm zas tolik není, přesto můžu návštěvu tohohle virtuálního světa vřele doporučit.
Snáď som teda vytvoril obraz o tom, čo je a čo nie je Scorn. Možno nie je tým, čo hľadáte, a to je v poriadku. Možno je ale presne tým, čo od hry chcete. V každom prípade je to ale vynikajúci a výnimočný herný počin, je to kus umenia, je to horor, ktorý je nádherný vo svojom hnuse. Tlieskam autorom za odvahu priniesť niečo iné, čo na trhu nemá obdobu. A tlieskam im tiež za to, že sa im to podarilo naozaj kvalitne. Chyby tu sú, bol by som radšej, ak by neboli. A možno by som bol aj radšej, ak by sa s hrou dalo stráviť o hodinku-dve viac.


Užívateľské hodnotenia - Scorn

Hra vizuálom pôsobivá, temná, krvavá ;-) (dávam na dojem prvých cca 60 min hrania), ale vôbec vám nedá nápovedu a vraví vám "Na!... veď pobehuj ako šalený po celom okolí a hľadaj si cestu sám..." ... toto mi teraz najviac kazí dojem, že absolútne nemám potuchy, čo tá hra po mne vlastne chce... Viem, že to je tak dané, ale i tak...

+2 Dobré Zlé
Hra sazi na system: hod mysku do labyrintu a sleduj, jestli najde cestu...No ja tech cest nasel 10 a vsechny byly k hovnu...Sorry, ale obetovat cas tehle bezvyznamnosti nedava zadny smysl.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |