HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21163
5455
5063
1438
1600
7336
6033
12908
1687

Online 13319 uživatelů

Hry > Harry Potter and the Chamber of Secrets > hodnotenie


Harry Potter and the Chamber of Secrets
83%

Moje hodnotenie - Harry Potter and the Chamber of Secrets





Recenzie - Harry Potter and the Chamber of Secrets

Musím říct, že i když měli asi tvůrci v plánu oslovit zejména mladší publikum, docela dobře dokázala hra pobavit i mě, z čehož usuzuji, že si ji určitě oblíbí i lecjaký jiný dospělák. Dost možná, že pak více času ve společnosti Harryho stráví rodiče, kteří půvabnou adventuru plnou dobrodružství chtěli pořídit svým hodným dítkům k Vánocům. I když je hra o něco jednodušší než její předchůdce, není o nic méně zajímavá a napínavá. Hodnocení 82% si dle mého názoru tedy určitě zaslouží.
Celkovo to je pekná arkádovka, na ktorej sa deti viac zabavia ako na predošlej časti. Škoda však že o to menej chytí ostatné trochu staršie deti, pre ktorých to už celé bude ľahké. Ale myslím že autori odviedli dobrú prácu a hodnotenie 80% si hra zaslúži. A k tomu ešte môžeme pripočítať aj veľkú motiváciu hru prechádzať hry stále znova a hľadať všetky magické karty a zozbierať čo najviac fazuliek.


Užívateľské hodnotenia - Harry Potter and the Chamber of Secrets

jedna z hier ktorú som si zahral viac krát a dokonca až sedem krát. Na svoj vek má výbornú grafiku, skvelú hrateľnosť, nuda nechýba... čo dodať... výborná hra

+1 Dobré Zlé
V celku dobrá hra hlavne preto lebo som fanúšikom HP série,ale aj tak by táto hra mohla osloviť aj tých ľudí,ktorý o HP ani nepočuli.

Hlavné plusy :
+ zábavne zbieranie kartičiek a fazuliek
+dej
+grafika na rok 2002 celkom dobrá

0 Dobré Zlé
Je to super hra prešiel som ju 2krat
+postavy
+dej
+kúzla
+kúzelné kartičky
+kúzelné súboje
+metloball
+grafika na rok 2002 celkom dobrá
-lahší metloball


0 Dobré Zlé
Pokračovanie skvelej hry, sa vydarilo tak isto ako pvá časť s ktorou sú si veľa podobné, hudba, hratelnosť a dlžka sú vyhovujúce, hra ma dokáže zabaviť aj po viacerých hraniach..100%

0 Dobré Zlé
Pokračovanie rozprávkového pribéhu mladého čarodejníka je veľmi dobré, je tam čo skúmať, veľa tajimstiev, zbeiranie kartičiek a fazuliek, dávam 100

0 Dobré Zlé
Fantastická hra !! O dost lepší než první díl a překvapivě mě zaujala i více než novější díly... U druhého dílu hry jsem mohl sedět několik hodin v kuse a pořád mě to moc bavilo !! Famfrpál - parádní,Kouzelnické souboje - parádní,Prostory školy a okolí - parádní,učení a testování kouzel - parádní,výměna věcí za fazolky - parádní !! ANO tato hra má určitě i své chyby ale ty jsou tak malé a nevýznamné,že nemá ani cenu o nich psát !!

9,5/10

0 Dobré Zlé
Stará ale dobrá hra ktorá neunudí.V metlobale mohla byť ťažšia úroven.
+dej
+grafika
+súboje
+kúzla
+kartičky

-ľahký metlobal

0 Dobré Zlé
Haha! Táto hra ma zabavila, páčila sa mi, od jednotky sa dostala ďalej. Ako aj prvá časť, je lepšia na Playstaistion 2, ale proste nemá chybu, len tá grafika, noo..

0 Dobré Zlé
Komu sa pacila jednotka dvojka nesklame
+kuzla
+prostredie
+trosku viac otvoreny svvet bradavic
+schovane skrise plne odmien

-grafika

Proste ako som spominal dojka nesklamala trosku peknejsia grafika a hodnotenie by bolo vysie ale aj tak stale je to sranda.

0 Dobré Zlé
+žádné mínus hra nemá nejlepší díl pro mě harryho pottera vyřádím se natom kdykoliv příběh paráda grafika na ten rok úchvatná není co dodat

0 Dobré Zlé
HP Chamber of Secrets - no je to vazne dobra hra niektore chybicky z minulej casti teda Sorcerer's Stone boli odstraneny samozrejme este sa tam niektore vyskytovali ale uz to bolo omnoho lepsie grafika sa o moc nezmenila ale aj tak ma velmi i celu rodinu vedela pobavit. Vrelo odporucujem.

0 Dobré Zlé
Skvelé v poradí druhé pokračovanie . Niekorých možno trochu sklame grafika ale nato kedy táto hra vyšla a aká je dobrá sa na to nedá sťažovať . Pre mna je iba pozitívom ze sa podobá prvej časti či už po grafickej stránke alebo hernej . Výborná a hlavne dlhá hra čo sa o nových dieloch až tak povedať nedá .
Hodnotenie :
+grafika
+dlžka hry
+rokford s novými lokáciami
+minihry
+vačšia volnosť ako v HP1
Verdikt:Veľmi pekné a dlhé pokračovanie hernej série HP.

0 Dobré Zlé
100%BAX
Tak minule som hral HP 5 a musím povedať že tato hra je omnoho lepšia ako niektore novšie hlavne preto že je dlhá :)

0 Dobré Zlé
80%pol9
Hra sa podoba jednotke a tak sa neda nieco podotknut lepsie iba to ze vyvojari sa mohli stym lepsie o kusok zahrat inac ako jednotka podobna hratelnost..

0 Dobré Zlé
Tento harry potter, je ešte prepracovanejší než ten predtým, čiže veľké plus, ke dlhší, akurát tá grafika, ale na tú dobu aj tak dobre. Potešilo ma tu oproti jednotke hľadanie tajných miestností a kartičiek, dokonca sa za fazuľky dali aj kúpiť karticky.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
hra je postavena velmi dobre ale je tam velmi malo inovaci oproti predchadzajucemu dielu grafika je takmer rovnaka ale na tu dobu je to mozno trocha nuda pre starsie deti ale pre deti do 12 rokov je to naozajstny klenot

-1 Dobré Zlé














100%Januel






| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |