HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21156
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 32084 uživatelů

Hry > Knights & Merchants: The Peasants Rebellion > hodnotenie


Knights & Merchants: The Peasants Rebellion

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie - Knights & Merchants: The Peasants Rebellion





Užívateľské hodnotenia - Knights & Merchants: The Peasants Rebellion

To samé jako u první části.
Naprostá pecka, v bojích je potřeba taktiky a mozku, Ale o co hlavně šlo, vybudování města, totálně skvělě propracovaný system stavby města os semínka po chleba, či klacku po zbran, hra se dá skvělé užít ještě dneska a po síti je to jeste vetsí zábava.

+ Propracovanost těžby atd.
+ Mezi bitky
+ žádná omezení vojska, jak jste dobrí takovou armádu si můžete dovolit

+2 Dobré Zlé
je to velmi vynikajuca hra s troskou horsiov ovladatelnostov vojakov preto to 1 percento dole. Ale inak hudba + vsetko aj pribeh vsetko je velmi dobre je to bomba hra. stahujte :D

+2 Dobré Zlé
-: tempo hry, umelá inteligencia, postupný stereotyp a nuda, jazda
+: grafika, audio, hudba, logistika, atmosféra, zábava, typy budov, nová kompaň, multiplayer, budovanie mesta, ekonomika, nové jednotky
Verdikt: The Peasants Rebellion je datadisk k hre Knights & Merchants. Rozšírenie prináša novú kampaň so štrnástimi misiami a taktiež nové jednotky a obliehacie mechanizmy. Kampaň pojednáva o bratovražednej, respektíve občianskej vojne. Úlohou hráča je tak s oddielmi vernými kráľovi postupne oslobodiť provinciu za provinciou a viesť ich k prosperite. Kampaň teda predlžuje hernú dobu pôvodnej hry a taktiež umožňuje sa oboznámiť s novinkami, ktoré majú vplyv na boj a aj manažment surovín, stavbu budov a pracovnú silu. Negatíva pôvodnej hry však neboli napravené. Umelá inteligencia sa naďalej správa bipolárne a jazdecké jednotky a príliš ľahko padnú v boji. The Peasants Rebellion je celkovo dobrým rozšírením, no mohlo byť na tom podstatne lepšie, ak by autori zapracovali na spomenutých negatívách.

0 Dobré Zlé
Veľmi podobná hra ako hry série Settlers v tej dobe.Podobné výhody ako pri mojej srdcovke Setlers 2 ale vo vyspelejšom grafickom prevedení.Líšila sa taktiež štýlom boja ktorý bol podobný ako u Settlers 3 a bol veľmi náročný.Nevýhodou boli mapy (levely) v hre bol len 20 levelovy Camping pri ktorom my chýbalo trochu voľnosti.Kvôli neustálym bojom bola takmer nemožné si užiť perfektnú budovateľskú stratégiu.
Dávam jej 80%.

0 Dobré Zlé




80%BixS



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |