HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6036
12912
1687

Online 7049 uživatelů

Hry > The Sims: Makin' Magic > hodnotenie


The Sims: Makin' Magic
70%

Moje hodnotenie - The Sims: Makin' Magic





Recenzie - The Sims: Makin' Magic

Makin' Magic je už posledním datadiskem v celé sérii a Maxis se nyní soustředí hlavně na The Sims 2. Já osobně jej považuji za více než důstojnou tečku za slavnou ságou a nezbývá než doufat, že se noví Simáci vydaří ještě lépe. Pokud tedy předchozí přídavek obdržel od recenzenta Bergyho 80%, Makin Magic si podle mého názoru zaslouží alespoň o pár bodů více.


Užívateľské hodnotenia - The Sims: Makin' Magic

Zaslúži si to oveľa viac, no to by som bral takto, obsah hry je naozaj mizivý, možnosti pribúdajú rýchlo, no takto si ja túto hru nepredstavujem. Aj keď v hre je veľmi veľa predmetov, koho by to bavilo napr. karneval v hre nie je, tak nech nehovoria.

+3 Dobré Zlé
Mne sa to až tak nepáčilo, tá mágia, či ako to nazvať nie je to čo TS1 potreboval. Dúfam, že to v TS2 neurobia, ešte majú rok, lebo TS3 vychádza už v lete 2009.

+2 Dobré Zlé
Nápad nebol zlý, ale spracovanie to hry mi pripadalo hrozné. Je to podarený koniec TS1 a už sa teším čo vymyslia ako nový dodatok k TS2

+2 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
Prvý bod majú za nápad a za distribúciu (8/10), druhý za nové predmety a oblečenie (6/10) a tretí za nové možnosti (7/10), k tým mínusom. Otrasné spracovanie (0/10) a keď si pozriete nejaké videá a potom si zahráte hru, je to dosť rozdiel (1/10). Posledný bod čo by som vytkol, je prevedenie kúziel (1/10).

0 Dobré Zlé
No, opäť si pohoršili odo mňa. Ja som čakal konečne vylepšenú grafiku a nové možnosti v kvantite oveľa väčšej a Maxis nám dal na tacku hŕbu šrotu, ktorú už poznáme z predošlých dieloch.

-1 Dobré Zlé
Podľa mňa zas nepodarený už asi posledný trocha normálny TS1, s tými ich luxusnými Deluxe ma už serú. Nech urobia rovno Triple Deluxe alebo Quand Deluxe.

-2 Dobré Zlé

| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |