HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6036
12912
1687

Online 24195 uživatelů

Hry > Chicago 1930 > hodnotenie


Chicago 1930
83%

Moje hodnotenie - Chicago 1930





Recenzie - Chicago 1930

Chicago 1930 působí neotřele, ale jeví se mi celkově o dost snazší než původní Desperados, což ji na druhou stranu dělá přístupnější širšímu spektru hráčů. Hodně zkušení a nároční hráči by nicméně mohli být zklamáni. Stále však existuje určitá rezerva, neboť mi pro recenzování přišlo nejvhodnější zvolit střední obtížnost. Každopádně se domnívám, že fanouškům tvorby studia Spellbound i běžným taktikům-stratégům (tedy hráčům vybaveným trpělivostí) má co nabídnout - dvě odlišné kampaně, podnětnou akci i taktiku, opravdu pěkné grafické zpracování, animace i atmosféru ad., navíc v profesionálně odvedené české lokalizaci. Myslím, že se Spellboundu stále daří přicházet s něčím novým i při zachování původního herního principu.
Ide o vysoko nadpriemerný titul, ktorý nebyť krátkosti hracej doby, slabšej AI a nedoladenosti ovládania, mohol útočiť na méty najvyššie. Aj tak sa však jedná o výborný počin, ktorý zábavnosťou bezpochyby prekonáva doterajšie mafiánsko-strategické pokusy a mne neostáva nič iné len vám ho všetkým odporučiť.


Užívateľské hodnotenia - Chicago 1930

Je to dobrá hra páči sa mi ze mozem hrat za policiu a mafiu,podla mna je lepsia hra za mafiu.uzasna cestina aj cesky dabing.ale niektore misie neviem prejst.

+1 Dobré Zlé
79%qwer
Veľmi zaujímavá hra z obdobia mafie, skorumpovanosti a finančnej krízy. Zaujímavý je hlavne príbeh, grafika a spracovanie. Nepriatelia sú bohužiaľ bez mozgu a hru prejdete za pár hodín.
Napriek tomu sa jedná o nadpriemerný titul.

+1 Dobré Zlé
100%brenky
Veľmi zábavná hra...Dokáže pobaviť a na tú dobu podľa mňa veľmi dobré ... Hneď na prvý pohľad nenadchne ale ak sa do toho zakusnete tak vás to až ohúri ...

+1 Dobré Zlé
100%Norman




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |