HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12912
1687

Online 2355 uživatelů

Hry > Blitzkrieg 2 > hodnotenie


Blitzkrieg 2
86%

Moje hodnotenie - Blitzkrieg 2





Recenzie - Blitzkrieg 2

Blitzkrieg 2 přináší trochu nový pohled na válečné RTS a je důkazem toho, že někdy je lepší vydat se jinou cestou než jen suše kráčet v již prošlápnuté stopě. Mezi plusy lze rozhodně zařadit systém vojenských rezerv, 3D grafiku a počet misí. Naopak zklamáním je AI jednotek a chybějící skirmish.
Titul obsahuje takmer 70 hrateľných misií, 250 autentických jednotiek, 3 dynamické kampane a český preklad. Keď k tomu pripočítame skvelú hrateľnosť a ústretové hardvérové nároky, nie je nad čím rozmýšľať. Trochu síce zamrzí len jediný mód sieťovej hry a nízka AI súperov, ale nad to sa dá povzniesť. Blitzkrieg 2 je momentálne jednoznačne najlepšia RTS z obdobia druhej svetovej vojny. Tak neváhajte a do zbrane!


Užívateľské hodnotenia - Blitzkrieg 2

ak mám pravdu napísať:) jednotka sa mi páčila viac... ale aj tak sa jedná o kvalitnú stratégiu nabitú informáciami a faktami... grafika je krajšia ale mohla byť lepšia... hrateľnosť a zábava zostáva ale v niektorých momentoch sa mi zdalo že trošku upadla... nemá to taký strmý spád ako jednotka, ale rozhodne si to zahrajte...

0 Dobré Zlé
Blitzkrieg 2 není špatná hra ale kolik podobných strategii už vyšlo určitě to znáte . tahle ze složitým názvem který neumím správně přečíst je výborná strategická hra ale bavila mě jenom pár hodin .

0 Dobré Zlé
100%BixS
+ Nový grafický kabát
+ Nápaditost misí (Bitva o Filipíny a Guadalcanal)
+ Možnost rotace a polohování kamery
+ Editace vlastních scénářů
+ Počet zpracovaných jednotek (Japonci, Italové)
----
- Vcelku nevyvážený Multiplayer (Málo posil, nevyrovnanost techniky)
- Některé jednotky ve hře skoro nesmrtelné (děla)
- Někdy chování AI

VERDIKT: Nový grafický kabát hře opravdu sluší. Hra je velmi hezky propracovaná, hraje se příjemně a jednoduše. Kampaň přináší nové scénáře (hlavně boje v Pacifiku). Oproti jedničce víc přehledné díky možnosti otáčet kameru. Jediná černá skvrna je Multiplayer. Technika válčících stran je lehce nevyvážená a bohužel se zde nenachází žádné herní módy kromě klasického Deathmatche.

0 Dobré Zlé





| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |