HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6035
12908
1687

Online 38802 uživatelů

Hry > Dreamfall: The Longest Journey > hodnotenie


Dreamfall: The Longest Journey
83%

Moje hodnotenie - Dreamfall: The Longest Journey





Recenzie - Dreamfall: The Longest Journey

Fantastický příběh z The Longest Journey pokračuje v totožném rozsahu a při stejné kvalitě i v Dreamfall. Oproti předchůdci je hraní o poznání jednodušší a tedy i rychlejší, což je ovšem trochu škoda. Vyšší obtížnost hádanek a více hlavolamů by rozhodně neškodilo. Přechod do 3D záporem určitě není a vše se mi díky tomu zdá takové přirozenější - jde ale jen o zvyk. Naopak souboje a akční pasáže v takové podobě, jako jsou zde, by nikomu určitě nechyběly.




Užívateľské hodnotenia - Dreamfall: The Longest Journey

Skutocne krasna adventurka, pekna grafika, o deji ani nehovorim...perfekny, ale tak debilny koniec som este nezazila...

+3 Dobré Zlé
Jednoznačne graficky perfektná hra, veľmi dobre spracované ovládanie a pútavý dej, škoda len veľmi slabého záveru.

+1 Dobré Zlé
100%Adka
Veľmi zaujímavá adventúra s nádhernou grafikou. Odporúčam každému milovníkovi adventúr, historických adventúr, tajomna a vťahujúceho deja. Nemôžem dať menej ako 100 %

+1 Dobré Zlé
95%None
Výborná hra, strhujúci dej, dobrá grafika. Jedine mi prišla príliš ľahká v niektorých smeroch, hlavne oproti predošlému dielu.

0 Dobré Zlé
Prostředí a příběh je fajn ale hra je poměrně jednoduchá. V podstatě jen pobíháte a čtete a čtete a čtete. Moc ke kombinování, nebo logické úvaze toho není. K tomu třikrát hackování s telefonem a dvakrát totéž puzzle, toť vše. Co mě potěšilo hodně, bylo plížení, co mě nepotěšilo vůbec byly imbecilní souboje. Ale nejhorší ze všeho je ten otevřený konec! Doufám, že v Dreamfall Chapters se vše rozuzlí k všeobecné spokojenosti, když už jsme museli na konec této trilogie čekat deset let. Co hru hodně pozvedá je výborná hudba. A jedna technická - navzdory tomu, že jde o adventuru, je daleko lepší zážitek hrát ji s gamepadem, než myší a klávesnicí.

0 Dobré Zlé
Naozaj úžasná adventúra neobyčajne náročná a s prvkami akcie. Nádherná grafika a skvelá atmosférická hudba, ktorá celý príbeh podfarbuje. Neodporúčam hrať hráčom, ktorý nerozumejú anglicky. Prídu o polovicu zážitku.

0 Dobré Zlé
Pokračovanie The Longest Journey ani zďaleka nesklamalo. Nájdete tu staré tváre ako April Ryan, Westhousa a vždy vtipného Crowa, no aj kopu nových, hlavnou postavou už nie je April ale Zoe Castillo, hratelné postavy sú až 3 (Zoe, April a Kian). Hra je o dosť ľahšia a rýchlejšia než TLJ, čo je len dobré(hrám ju kôli príbehu). Grafika na svoj čas dobrá, 3D svet je oveľa lepší a ovládatelnejší než pôvodný 2D v TLJ. Mínusom sú boje, ktorých je málo a sú slabo prepracované, no je ich v hre málo. Príbeh je základom hry tak isto ako to bolo aj v TLJ a je opäť neuveriteľný, atmosférický a pútavý. Teším sa na pokračovanie, ktoré určite musí byť, veľa vecí ostalo otvorených.

0 Dobré Zlé
100%Kimi
pre mňa najlepšia hra zo všetkých! Teda celá séria je najlepšia! :) Všetko sa mi páčilo. Príbeh aj bojové scény

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé



88%Lyra


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |