HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 20970 uživatelů

Hry > Star Wars: Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords > hodnotenie


Star Wars: Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords
81%

Moje hodnotenie - Star Wars: Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords





Recenzie - Star Wars: Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords

Vedle prvního dílu na mě KOTOR2 působil spíš jako rozlehlejší datadisk, ale navzdory nedostatkům a neoriginalitě je stále velice slušnou a na drobné výjimky zábavnou hrou nejen pro fanoušky Hvězdných válek.
Star Wars: Knights of the Old Republic II: Sith Lords je hrou s pomalým nástupom a rýchlym koncom. Rozdeľuje fanúšikov na dva tábory podobne ako stránky Sily. Bez zbytočných chýb a unáhleného vývoja by sme sa dočkali plnohodnotného pokračovania. Takto je to iba hrateľný datadisk, ktorý zoberie z vášho života mnoho hodín a odmení vás jedine, ak budete dostatočne trpezliví.


Užívateľské hodnotenia - Star Wars: Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords

Pre fanušíkov Starwarsoviek najlepšie rozhodnutie. Hra je stavaná na štýle questov (misií) ktoré su rozdelené na vedľajšie a hlavné. Tak isto dôležité sú dialógy v ktorých si vy vyberáte odpovede a tie vas približujú k temnej alebo svetlej strane sily. Je na vás či si vyberiete svetlé riešenie úloh alebo temné. Sprevádzať vás budú postavy s rôznymi schpnosťami a charaktermi. V skratke je to hra pri ktorej som sa sa nenudil a jej dej je do detailov prepracovaný s hudbou ktorá vždy vystihne pravú atmosféru.

+4 Dobré Zlé
Je tu pokracovanie a zcela novy pribeh, ktory sa s tym predoslim len nepatrne prelina. Tak ako v predoslom pripade treba tuto hru prejst aby mal clovek sajn o com tu kecam. Nato aby som opisal svoje dojmy tu nejsu priestorove kapacity. To treba prezit, to sa neda opisat. A to co spravil LucasArt ma pekne nastvalo miesto normalneho pohracovania v podobe KotOR3 vypusti MMO a to len koli tomu aby na tom co najviac vytrieskal.

+2 Dobré Zlé
97%Tulo
Tak isto ako jednotka, síce jednotka mala lepší príbeh ale dvojka zase viac možností. Kiež by séria KOTOR mala viac pokračovaní, pretože je to jedna z najlepších vecí, čo z Lucas Arts vyšla.

+1 Dobré Zlé
Pre fanúšikov hviezdnich vojen je táto hra určite správna voľba. Oproti jednotke je tu viac možností a vylepšení, ikeď príbeh je o trochu slabší no rozhodne je dobrý. Ja som to už prešiel 3x a stále si to po čase prechádzam od znova a neľutujem.

+1 Dobré Zlé
Slabšie než prvý diel, no stále veľmi hrateľné. Dôraz je tentokrát kladený predovšetkým na boj, preto nemožno uprieť určitý pocit z arkádovosti. Ak ste ale fanúšik, určite nemáte čo riešiť - berte všetkými desiatimi!

+1 Dobré Zlé
Vynikajúce pokračovanie predošleho deja, určite bude mať pokračovanie, ktoré bude ešte lepšie, ako čas ide aj táto hra sa vyvíja a posúva k lepšie.

+1 Dobré Zlé
Slušné pokračovanie aj keď sa to podobá skôr datadisku kedže sa tam moc toho nezmenilo. Príbeh je nový a ako vždy vynikajúco premakaný, na jednotku moc nenadväzuje ale spomína sa tam dosť vecí grafika aj systém boja je rovnaký ako v jednotke. Mínusy dávam za chyby AI a občasne padanie hry. Škoda len že sme sa nedozvedeli nič nove o Revanovy dúfam že bude pokračovanie kde sa Revanova a Exiled-ova cesta spojí a všetko sa vysvetlí.

+1 Dobré Zlé
Bola to jedna s prých Star Wars hier č som kedy hral a určite nie posledná. Od tejto hry som sa naučil po anglicky a začal ma viacej fascinovať star wars než predtým.

+1 Dobré Zlé
Lepsi hra neexistuje tak dobry konec hry jsem nezazil hodne dlouho.Blby je ze to je strasne kratke a mohli jeste vylepsit soubojovy system.Jinak je vsechno v pohode.

0 Dobré Zlé
Dychtenie po stopách Dartha Revana z prvej časti ma raz dva zaviedlo k druhému dielu starej republiky. Nové možnosti, sily a vlastne všetko, o trochu lepšia grafika (nie že by v prvom diely bola zlá). Zas sa dozvieme prekombinovaný a niekedy príliš komplikovaný príbeh, ktorý sa nám hádam spojí to celku s prvým. Teraz máme za naše rozhodnutia i nejaký následok v odkaze našich spoločníkov, už to nie je také dvojaké, človek si to musí prejsť viacerokrát, aby sa všetko dozvedel. Naozaj úžasné, akurát, že to už to nie je Revan...

0 Dobré Zlé
V podstatě tentýž komentář jako k prvnímu dílu. Příběh příjemně rozšiřuje vesmír Star Wars o události, které se staly tisíce let před filmovou mnohologií.

0 Dobré Zlé
Tato hra je hratelností a způsobem téměř přesnou kopií prvního dílu, avšak příběh není až tak dopracovaný. Výhoda je, alespoň z mého úhlu pohledu, že jste od začátku rytířem Jedi, tzn můžete mít mnohem více "Force powers". Na druhou stranu, první mise je velmi natahovaná, zdlouhavá a nudná. Hra dostává pořádný spád až od chvíle, kdy si vyrobíte světelný meč.

-1 Dobré Zlé





100%msior2

100%misor

100%Laudis




100%simak



100%misor2





| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |