HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6035
12908
1687

Online 7265 uživatelů

Hry > Pacific Fighters > hodnotenie


Pacific Fighters
78%

Moje hodnotenie - Pacific Fighters





Recenzie - Pacific Fighters

Spíše než o samostatnou hru jde o masivní rozšíření Forgotten Battles, které potěší především ty, kteří mají zálibu v tichomořském bojišti.


Užívateľské hodnotenia - Pacific Fighters

No takze je to najlepsi bojovy simulator z pacificu z druhej sv. vojny. Ma par chybiciek ale niake zavazne. Prva a zrejme najdolozitejsia chyba je voda nic by som proti nej nemal kebyze to neni modra textura ktora je bez vln ked ide lod tak su vlny, ale kedze sa to odohrava v pacificu kde je skoro iba sama voda mohli na tom popracovat. Dalsou chybou je ze sa nedaju ovladat take dolezite bombarderi ako je b-17 alebo b-29 daju sa tam ovladat nejake zabudnute bombarderi ako je ju-88 ale tie najdolezitejsie sa nedaju. Potom chyba dalsia je nekvalitne spraveny multiplayer na tu dobu to uz mohlo byt spravene ako v dnesnych hrach date server refresh a join tu to je inak tu musite poznat ip.A dost tej krytiky + hry je mnozstvo lietadiel moznosti pristavanie na lietadlovych lodiach a mnozstvo zbrani ci pozemnej techniky.
UPOZORNENIE: niektorim lietadlam sa nedaju cez g otvarat a zatvarat podvozky. CHODTE do nastaveni a najdite si nieco typu open gear manualy ci tak je to hned vedla nastaveneho tlacidla g potom si to nastavte a stlacajte jak divy (asi 30 krat aby sa vam otvoril ci zatvoril podvozok)
ZAVER: este dodnes je to spickovy simulator z pacificu...

+1 Dobré Zlé


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |