HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 6640 uživatelů

Hry > Doom 3: Resurrection of Evil > hodnotenie


Doom 3: Resurrection of Evil
80%

Moje hodnotenie - Doom 3: Resurrection of Evil





Recenzie - Doom 3: Resurrection of Evil

Solidně udělaný datadisk ke hře, která měla šanci stát se legendou, ale nakonec sama sebe o vavříny vítězství připravila. Pokud od Resurrection of Evil čekáte něco jiného než nový příběh, trochu jiné prostředí a pár nových zbraní a nepřátel, možná budete zklamáni. Ale vám všem, kterým se Doom 3 líbil, ho mohu vřele doporučit.
Resurrection of Evil kopíruje moderné trendy v hrách svojským spôsobom. Skúša to s fyzikou a adrenalínovou akciou, čím sa zrýchlilo tempo a dal priestor novým prvkom, ako jednoduchým akčným minihrám spojených s artefaktom a spomaľovaním času. Recykluje pôvodné nápady a pridáva nové (temný červený filter, cez ktorý nie je vidieť ani s baterkou). Nemožno hovoriť o čistom destiláte strachu, nemožno hovoriť o nehrateľnom paškvile. Krátky návrat do pekla trpí nevyváženosťou zbraní, na druhej strane výborne dopĺňa pôvodnú hru a na chrbte vysokých hardvérových nárokov prináša aj jeden z najlepších vizuálov v dnešných hrách. Nech je nenávisť akákoľvek, fanúšikov DOOM 3 rozhodne nesklame.


Užívateľské hodnotenia - Doom 3: Resurrection of Evil

To je akokebi film.Je to vymakená hra s dobrou grafikou . Keď som mal 5 rokou tak som sa skoro posral. Je dobré ,žé dej je na Marsu z rôznymi potvorkami.Je to čudne ,že sa tam asi všetci ľudi neičim nakezili ale vi nič.

+1 Dobré Zlé
Skvelý doplnok ku skvelej hre. Je prijateľne dlhý, prináša aj zopár noviniek, z ktorých najviac ma asi oslovila dvojhlavňová brokovnica. Neprijatelia sa už neobjavujú za vami ako v predchádzajúcom dieli, čo autori evidentne pochopili ako nesprávny faktor a v tomto pokračovaní od neho upustili.

0 Dobré Zlé
Perfektný datadisk, keby boli takéto skvelé datadisky ku všetkým hrám, tak by to bolo super. Je dlhý, máte tu nové zbrane, nových bossov, nepriateľov a perfektne to ukončuje príbeh Dooma 3. Keď som už spomenul tie nové zbrane tak máte tu dvojhlavňovú brokovnicu, ktorá tak chýbala v Doomovi 3, gravitačnú zbraň ako bola v HL2 a nový artefakt. Super datadisk, vrelo odporúčam!

0 Dobré Zlé
-: jednotvárne prostredie, občas nuda, HW nároky, MP, vykrádanie HL2 (zbrane), bugy
+: grafika, atmosféra, audio, hracia doba, nepriatelia, efekty, konečne sa objavila zástupkyňa nežného pohlavia, artefakty
Verdikt: Pôvodný Doom 3 sa veľmi nevydaril a tento datadisk sa snaží napraviť meno série. Niektoré negatíva pôvodnej hry pretrvali a niektoré boli odstránené, ale aj tak to nie je dostatočné. Jednotlivé úrovne sú stereotypné ako v pôvodnej hre. V Resurrection of Evil sme taktiež svedkami plagiátorstva. Grabber je vykradnutím Gravity gunu z Half-Life 2. Na druhú stranu datadisk rozšíril rady nepriateľov a pridal taktiež zopár zbraní. Hracia doba je pre datadisk nadpriemerná. Originálnym prvkom sú artefakty, ktoré na obmedzený čas umožnia hráčovi využívať špeciálne schopnosti. Ressurection of Evil je vcelku slušným rozšírením pôvodnej hry a určený pre tých, ktorí si Doom 3 užívali.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
100%Buzna7
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
Povedené prodloužení třetího Doomu. Hutná atmosféra plná nepříjemných zvuků, mrazení v zádech a podezřívavých pohledů do každého temného kouta. Potěšila dvouhlavňovka (i když to dobíjení bylo zoufale pomalé, devastující účinek stál za to), stejně tak zbraň, s níž jste mohli příšerám vrátit pumelici jejich vlastním fireballem a pěkné bylo i zpomalování času. Vyloženě potěšily příšerky ne nepodobné vetřelci (občas dokonce běhající po stěnách a stropech), které se do kulis marsovské základny skvěle hodily. Prostředí se sice časem opakovalo, ale dobře to zapadlo do pokračování původního příběhu, které nás nakonec zavedlo i na stará známá místa. Finální boje v pekle na můj vkus až příliš tuhé, ale přece nemůžu čekat od pekelníků, že to vzdají tak snadno. Za mě naprostá spokojenost. Zpestřením byly i herní automaty, kde jste si mohli zahrát minihry ve stylu starých automatovek (arkanoid, asteroidy apod.).

0 Dobré Zlé
dobrý datadisk k doomu 3 no mohol by mat dlhsí hrací čas ale to zasa az tak nevadí.priniesol pár nových zbraní pár nových nepriatelov ale to je asi tak vsetko. aj tak doporucujem si ho zahrat

0 Dobré Zlé



100%misor2













| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |