HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 3707 uživatelů

Hry > Joint Task Force > hodnotenie


Joint Task Force
80%

Moje hodnotenie - Joint Task Force





Recenzie - Joint Task Force

Joint Task Force představuje intenzivní patnáctihodinový zážitek s perfektním technickým zpracováním a designem misí, ale bohužel i AI, která ma do dokonalosti daleko. Nicméně chlapci z Most Wanted Entertainment jsou perfekcionisté, o tom už teď není pochyb.
Možno trochu opozdene, ale určite nie zbytočne, sme sa pozreli na zúbky Joint Task Force, aby sme vám mohli povedať, že je to dobrá hra. Nepatrí síce medzi tituly, ktoré stoja v neprehliadnuteľnej výške, ale nemá ani žiadne výrazné slabiny. Navyše je to jeden z mála súčasných titulov, ktorý sa môže pochváliť stabilitou s minimom technických závad. Nie je to síce nič prevratné, ale jedná sa o vcelku zábavnú záležitosť, ktorá sa nemá za čo hanbiť.


Užívateľské hodnotenia - Joint Task Force

Tato hra ma zaujala,pekna grafika,patri medzi naj strategie co som doteraz hral jasne ze s moskow to berlin,pekne prostredia letiska,puste a znovu nadherna grafika vrele odporucam :D

+1 Dobré Zlé
tato valečna strategie ma skvelou grafiko s podporou-xphisic pojede jen na xp sevicka pack 2 nebo 3 ale pořad to nema na dune 2000

+1 Dobré Zlé
Veľmi dobrá stratégia, v ktorej máte veľa možností a režimov.Velíte elitným jednotkám, tankom, letectvu... .Proste jedná sa o stratégiu ktorej HW nároky utiahnu aj slabšie PC.Jednoducho dokonalá hra.Nevyhla sa však nejakým chybám a závadám ktorými sú napr. zlá kamera... .Je to však super.


+1 Dobré Zlé
Velice dobra hra s mnozstvim jednotek a dobrou hrou po lanu.po lanu se muze hrat kampan treba s prateli si muzete rozdelit jednotky a kazdy muze plnit sve ukoly.

+1 Dobré Zlé




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |