HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 10890 uživatelů

Hry > Knights of the Temple 2 > hodnotenie


Knights of the Temple 2
57%

Moje hodnotenie - Knights of the Temple 2





Recenzie - Knights of the Temple 2

Technicky dobře zvládnutý projekt slovenských bratrů, ale obávám se, že pro drtivou většinu ostřílených bojovníků bude tato hra příliš snadnou, krátkou, tuctovou a rychle zapomenutelnou záležitostí. Do vod lehkého nadprůměru ji vynáší zakomponování RPG prvků, nelineárnost, komba, hudba a architektura levelů. Patříte-li mezi nováčky, kterým jsou pojmy Blade of Darkness, Enclave nebo (o něco zajímavější) Knights of Temple 1 zcela neznámé, KOTT2 by vás možná mohl bavit.
Je mi veľmi ľúto, že tak ambicióznemu projektu slovenských tvorcov musím udeliť nízke hodnotenie. To, že po technickej stránke sa jedná o titul schopný konkurovať najdrahšej zahraničnej AAA produkcii nikto nespochybňuje. Tiež questy, RPG prvky, kombá, kúzla upgradovanie vybavenia a mnohé iné elementy by za normálnych okolností zabezpečili hre hodnotenie vysoko prevyšujúce 80 %. Za istých okolností si dokonca mohol nájsť Knights of the Temple 2 nájsť viac fanúšikov, ako Prince of Persia: The Two Thrones, pretože žánrovo sú si tieto dve hry podobné. Lenže krátka herná doba je neodpustiteľný a podstatný mínus, ktorý sa zákonite musí odraziť na celkovej známke. Veľká škoda, Cauldron. Možno to nabudúce dopadne lepšie.


Užívateľské hodnotenia - Knights of the Temple 2

podla mna je to super niekedy trochu tažke ale super grafa na full je pekna pribeh je tiež dobry.Aj ked ovladanie je trošku mrzte ked nemožes nastaviť ten spravny smer

0 Dobré Zlé
hrozna grafika lahka obtiaznost na h..no dej zbytone stratene 3h hrania a hodina stahovania............

-1 Dobré Zlé
no,podla mna je to najvacsia blbost,stara grafika,nevies co mas robit,prestal som ju hrat po 20min. onicom proste

-1 Dobré Zlé
Neviem čo k tomu no proste ma to nebaví. Je to skôr pre hráčov s lepšími nervami ako sú tie moje :D. Mám v tom nadrbane dve češtiny a aj tak to nejde po česky. Je na tom tiež dosť blbé ovládanie aj s trainermi. Keby som mal na to dobrú češtinu možno by ma to bavilo pretože by som aspoň pochopil o čo tam ide.

-1 Dobré Zlé




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |