HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6036
12912
1687

Online 33043 uživatelů

Hry > Rail Simulator > hodnotenie


Rail Simulator
63%

Moje hodnotenie - Rail Simulator





Recenzie - Rail Simulator

Mohl to být zdatný nástupce dodnes oblíbeného Microsoft Train Simulatoru. Očekávání ale zůstala nenaplněna a to díky skromnému hernímu obsahu, spoustě nedodělků a množství zbytečných chyb. To vše navíc za neúměrně vysokou prodejní cenu.
Či budete chcieť prežiť toto nezvyčajné dobrodružstvo aj vy, záleží na tom, ako veľmi ste snívali o tom, byť strojvodcom, keď ste boli malí a na tom, ako veľmi ste trpezliví. Totiž simulácia, akou je Rail Simulator, rozhodne nie je pre každého a oceniť, či vychutnať ju budú vedieť hlavne tí, ktorí týmto svetom pary a oleja žijú. Iba tým ľudom nebude vadiť miestami horšie technické spracovanie, drobné chybičky, nebude im vadiť absencia kampane či desiatky minút strávených jazdou vo vlaku. Tí sa budú tešiť zo splneného detského sna o riadení vlaku, o pohľade na ubiehajúce okolie v okne, o romantickej ceste za dobrodružstvom a budú tento sen roznášať od jednej stanici k druhej.


Užívateľské hodnotenia - Rail Simulator

podla mna je to dobra hra ale je tam malo vlakov ale pre fanusika simulatorov to bude sranda,ale najprv sa to bude muset naucit ovladat az potom naplno hrat.

0 Dobré Zlé
Táto hra nieje nič moc ale inač fajn. Musím povedať že trainz je o niečo lepší. Nie grafikou ale editorom, počtom vlakov a najme hrateľnosťou.

-1 Dobré Zlé
Táto hra je veľmi depresívna a dramatická a brutálna, hlavne keď mi niekto skočí poď môj vláčik...Kvôli nej som nevedel spať 5 minút. Môj brat sa z toho zotavil po 7 týždňoch.

-2 Dobré Zlé


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |