Rainbow Six: Vegas | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6036
12912
1687

Online 47845 uživatelů

Rainbow Six: Vegas


Žánr:Akčná
Datum vydání:12. Prosinec 2006
Stránky hry:rainbowsixgame.uk.ubi.com/vegas/
Výrobce:Ubisoft
Koupit hru Rainbow Six: Vegas
Koupit hru

Pokračování vele úspěšné taktické akce, v níž ztvárníte roli člena speciální R6 jednotky, které vás tentokrát zavede do blyštivých ulic amerického centra hříchu Las Vegas. Město plné domorodců, hvězd zábavního průmyslu a hlavně turistů totiž čelí hrozbě teroristů, které je třeba bezpodmínečně a co nejrychleji zastavit.

Vývoje se tentokrát ujali členové posledního skutečně kvalitního R6 titul Rainbow Six 3: Rogue spear. To samo o sobě znamená, že byste se měli připravit na méně bezhlavé akce, ale spíše pomalejší taktickou hru, které se zúčastníte jako velitel tříčlenného R6 týmu Logan Keller, jež bude rozdávat příkazy svým dvěma spolubojovníků Michaelu Waltrovi a Jung Parkovi. Každý z členů zásahového týmu je přitom expert na něco jiného. Hráč sice jako správný velitel musí ovládat víceméně všechno, ale Michael Walter je odborník na těžké zbraně a výbušniny a Jung Park zase na elektroniku a zbraně dlouhého dostřelu.

S novými postavami přichází i nový herní styl. Důležitou roli hraje taktika a spolupráce členů týmu, kteří si navzájem poskytují in-game rady ohledně dalšího postupu. Můete tak například očekávat, že vás Park upozorní na možnost hacku počítače, zatímco Walter se připomene třeba ve chvíli, kdy bude k dispozici možnost udělat si s pomocí výbušniny alternativní vchod. Běh hry nenarušují žádné statické briefingy, všechna rozhodnutí se provádí v reálném čase, kdy je třeba se na základě dostupných informací rozhodnout kudy váš tým na teroristy zaútočí a jakou taktiku a zbraně přitom zvolíte.

Tvůrci také vychvalují umělou inteligenci, díky které teroristé spolupracují, sdělujíc si informace, kryjí se, zkrátka dělají všechno, aby vás a váš tým zneškodnili. Co se technické stránky hry týče, hra nabízí zbrusu nový next-gen engine, ale i motion capture animace pořízené s pomocí předních hollywoodských kaskadérů. Novou technologií je poháněna i multiplayer část, v níž si můžete stvořit vlastní postavu a postupně si skrze úspěchy v online soubojích odemykat například nové vybavení.




Alternativní názvy
Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas

Další videa »


Rainbow Six: Vegas - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry
90%

Recenze
Sector.sk94%
Keď si to spočítame, Vegas ponúklo presne to, čo fanúšikovia taktických akcií čakajú. Strach z toho vkročiť do ďalšej miestnosti bez jej preskúmania a dobitia zásobníka, ukrývanie sa za rohmi a nenápadné nakúkanie, simultánne útoky spolu s vašimi kolegami a hlavne presná streľba bez polmetrového roztylu ala Gears of War. Je pozivítom, že hra na rozdiel od poslednej časti Rainbow Six: Lockdown, alebo aj posledného Ghost Reconu vyšla v rovnakej podobe, ako na Xbox360, tak aj na PC. Len je trochu škoda, že PC verziu autori nezoptimalizovali (čistý port z Xbox360 verzie, podobne ako pri Splinter Cell) a nepofixovali ešte pred vydaním.


Moje hodnocení
Ohodnotit


Uživatelé
michal41590%
Vynikajúca taktická strieľačka ... dobre som sa pri nej pobavil ... hra má peknú grafiiku a jednoduchú ovladateľnosť !
strasiak75%
Skvelá hra, ponúka všetko čo sme chceli. Mne to však pripadalo ako keby to nebolo úplne ono, neviem čo mi tam chýbalo... A ešte som nahnevaný z ostatných dieloch, ktoré boli otrasné.
SlaX37%
zatial ja to ohodnotim takto: dej onicom, grafika na hovno,malo zbrani,
jedine co je tu dobre je nic. cakal som odtohto viac nez toto
tarasovic81%
Veľmy dobra hra ale je to dosť ťažké niektoré časti som musel opakovať aj 30krát nepriatelia vás ľahko zabijú niekedy nepomôže ani kritie.
player-Veteran80%
klady:
-grafika
-atmosféra
-hratelnosť
-je to viac taktickejšie ako lockdown(ale v mínusu spomeniem že nejde aj tak o klasiku v R6 sérii)
-fyzika
-cover systém
-multiplayer
-výbava
-kampaň je zábavná

negatíva
-ale je krátka no...
-ako som písal že je to sice viac taktickejšie ale i tak s R6 to nemá fakt nič extra spoločné kedže v podstate ide o cover shooter hru...čo je smutné
-AI všetkých...
-prostredie hlavne kasína sú neprehľadné
-otvorený koniec

Neviem podľa môjho názoru nejde vôbec o zlú hru. Je taktickejšia a celkovo lepšia jak Lockdown ale i tak R6 hra to moc nie je no. Takže neviem ale bavil som sa nie že nie.
Palmer1050%
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..
davids0598%
musim povedat velmi som sa prekvapil. Nikdy som nebol fanusikom stylu rozmyslaj a taktizuj a strielaj. Ale hra je vyborna, grafika ma uchvatyla,hratelnost dobra. Nieco nove aspon pre mna. Ked bude 2 kupim si ju :D
LuKy731100%
Je to super hra nevidim tu žiadnu chybu akurat chyba tu sprint oproti Vegas 2 ale inak aj multiplayer je super mam krasne spomienky online :)
buxo88880%
Rainbow Six:Vegas je urcite ako jej predchodca Lockdown,hlavne kôli lepsej grafike a AI.
Pribech tu sice zase nieje velmi dobry aj ked toto je takticka hra.
Zmena kulis urcite priviedla velke plus,pretoze sa ocitate vo Vegas,meste "hazardu".
Urcite odporucam!! a tesim sa na dvojku!
80%
khaach10199%
peckovy pribeh, peckova hratelnost, peckove zbrane a super system krytia. a to jedno percento je dole za grafiku ktora je slaba. inac je to totalna pecka!!
avensIs85%
Táto hra ma veľmi prekvapila. Hlavne preto, že to nieje iba o bezhlavom strieľaní ale hráč musí aj taktizovať a rozmýšľať. Prekvapila ma aj vynikajúca hrateľnosť a ovládanie. Grafika je tiež na dobrej úrovni. Odporúčam to hlavne fanúšikom vojenských FPS-iek.
Jack26697%
Podľa mna je to výborná akčná hra s taktickými prvkami je tam nádherná grafika aj príbeh je v celku pútavý je to dobrá voľba pre hráčo akčných hier s trochou taktiky.


všechny (30) »

Související hry Rainbow Six Extraction
Rainbow Six: Siege
Rainbow Six: Vegas 2
Rainbow Six: Lockdown
Rainbow Six 3: Iron Wrath
Rainbow Six 3: Raven Shield Gold Edition
Rainbow Six 3: Athena Sword
Rainbow Six 3: Raven Shield
Rainbow Six: Rogue Spear Black Thorn
Rainbow Six: Take-Down Missions in Korea
Rainbow Six: Rogue Spear Urban Operations
Rainbow Six: Rogue Spear Platinum Pack Edition
Rainbow Six: Covert Ops Essentials
Rainbow Six: Rogue Spear
Rainbow Six: Gold Edition
Rainbow Six: Eagle Watch
Rainbow Six
Rainbow Six (2012)

Diskuse o hře Rainbow Six: Vegas Přidat příspěvek
26.07.2012 13:31 - prosím vás kde odkial si môžem stiahnut rainbow six: vegas...
02.05.2012 10:24 - cawte v tej misii dantes kasino v poslednej casti co som v tej opere a mam hac...
16.01.2012 08:25 - lebo je to stara hra a volakedy take rozlisenia neboli
16.01.2012 08:24 - iba v multiplayeri sa to da
25.08.2011 21:43 - ne nejde, jde to ve druhým díle
...
Zobrazit všechny příspěvky (74) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |