Afterfall: InSanity | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21097
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 41572 uživatelů

Afterfall: InSanity


Žánr:RPG, Akčná
Datum vydání:25. Listopad 2011
Stránky hry:www.afterfall-universe.com
Výrobce:Intoxicate Interactive, Nicolas Entertainment Group
Koupit hru Afterfall: InSanity
Koupit hru

Tato akční hra viděná z pohledu třetí osoby vás zavede do post-apokalyptického světa roku 2033, kdy lidstvo přežívá po ničivé atomové válce. Zbytky obyvatel tak začínají prozkoumávat ruiny kdysi krásných měst, která však nyní schovávají dávná tajemství. A také nebezpečí.

Hlavní postavou hry hraje psychiatr. Jeho protivníky jsou divní lidé, mutanti a šílená zvířata. Očekávat můžeme také velkou spoustu příběhových zvratů a nečekaných situací. Sami tvůrci pak přirovnávají tok událostí k filmu The Game s Michaelem Douglames. Až do konce tak nebudete vědět, jak to celé skončí.




HW požadavky Afterfall: InSanity
Minimální požadavky
  • Windows XP SP2 / Vista / 7
  • 2 GHz CPU (Intel Core 2 Duo 2 Ghz / AMD Athlon 64 x2)
  • 2 GB RAM (XP) / 3 GB RAM (Vista / 7)
  • 4 GB miesta na disku
  • 256 MB, DirectX 9.0c grafická karta s podporou Shader 3.0 (GeForce 8600GT / ekvivalentná ATI)

Další videa »


Afterfall: InSanity - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry
58%

Recenze
Tiscali Games50%
InSanity lze vytknout celou řadu věcí, přesto hra dokázala upoutat pozornost a čas nad ní strávený nemusí být za jistých podmínek (jste skalními fanoušci her typu Dead Space či Resident Evil) promarněný.
Sector.sk70%
Afterfall: Insanity nevyzerá ako epická hra a má do nej ďaleko. Prihliadnuc na to, že ide o dlhoročnú prácu amatérskych vývojárov však musíme prižmúriť nad konečným výsledkom aspoň jedno oko. Nie preto, že sa tu niekto skutočne snažil, ale z jednoduchého dôvodu: hra vás dokáže chytiť a prinúti hrať ďalej, aby ste zistili, ako je to ďalej s príbehom, za čím sa vôbec náš hlavný hrdina ženie. Toto svojské, vnútorné čaro chýba mnohým AAA projektom, ktoré môžu byť pompézne, propagované ako o dušu, no vo vnútri prázdne a atmosférou ploché. Afterfall: Insanity ukazuje dobre napísaným príbehom a správnym dávkovaním nových dojmov svoju vnútornú krásu. Nie je to nič, na čo by ste spomínali i o rok, no ako víkendová zábava to celkom ujde.


Moje hodnocení
Ohodnotit


Uživatelé
tomikzlesa80%
Afterfall: InSanity není ničím jiným než pohou kopií Dead Space, má slabší grafiku, fyziku a hlavně AI. NA druhou stranu je to béčková hra a Intoxicate Interactive není ubisoft či bethesda a nemá na vývoj hry miliardy :-). Přes nesporné mínusy je Afterfall zábavný a vcelku strašidelným počinem.

+ Prostředí
+ Brutalita
+ Hudba
+ Hlavolamy
+ PARADNI KONEC !

takovej plus minus je tma, sice jde o strach ale tady si ani na vlastni pero nevidite a obcas nevite kam jit, protoze neni videt na cestu a bouráte do zdi :-)

- AI
- Krapet horší grafika
- Největším minusem jsou debilni checkpointy, nic proti nim, človek aspon nemusi spamovat F5, ale tady jsou checkpointy na zbytečnejch místech a tam kde se může něco posrat prostě nic a zamrzí si stejnou část hry dát třeba i dvakrát, třikrát...
NORD_KING45%
-: otrasný dabing, bugy, boj, UI, stereotyp, niektoré prvky hry a hlavolamy kaziace celkový dojem, atmosféra prostrednej časti hry, zvukové efekty, animácie postáv, divný pohyb a astmatický beh hlavného hrdinu, ovládanie, nektoré textúry
+: engine, príbeh, atmosféra na začiatku a ku koncu hry, zbrane, lokácie, artworky pri načítaní, niektoré momenty, hudba, cena
Verdikt: Afterfall padol oveľa skôr ako sa čakalo. Celkový dojem z hry padá na fatálnych chybách, medzi ktoré patrí totálne otrasný dabing. Necítiť z neho žiadne emócie, ktoré hra takéhoto typu potrebuje. Afterfall ďalej obsahuje bugy v podobe zaseknutých dverí alebo panelov, čo automaticky znamená nutnosť načítať checkpoint. Samostatnou kapitolou je boj s tupou UI, ktorý vedie k stereotypu. Atmosféru hry paradoxne najviac narúša hlavný hrdina Albert, ktorý je podľa všetkého silný astmatik so skoliózou. Komická je nielen jeho poloha tela pri chôdzi, ale aj jeho fučanie pri behu už po prvých krokoch. Možno sa iba snaží rozdýchať ovládanie hry, ktoré nie je práve najlepšie. Napriek toľkým negatívam Afterfall má aj svoje pozitíva. Atmosféra hry je najlepšia na začiatku hry a v posledných kapitolách, kedy vrcholí celkom dobrý príbeh. Pozitívom je aj soundtrack a artwork-y, ktoré pridávajú na atmosfére. Celkovo Afterfall mohol byť oveľa lepší, nebyť množstva chýb a negatívnych prvkov, ktoré znižujú jeho schopnosť konkurovať obdobným hrám na trhu.
hendur40%
Hru provází na můj vkus moc spletitý příběh, a stereotypnost. Naproti tomu se mi v některých pasážích hry líbila hudba, a videa, které provází celou hru. 40% si hra zaslouží za to a také za grafiku, která mě zaujala.
Daloslav20%
Strašná SPROSTOSŤ!! má to jediný plus: tak nie, žiadne plusi to nemá!! ešte aj tá grafika je úplne nahouby! Hratejnosť skoro nulová! deju som dáko nepochopil...ešte raz: HNUS!!


všechny (15) »

Související hry Afterfall: Reconquest
Afterfall: Dirty Arena

Diskuse o hře Afterfall: InSanity Přidat příspěvek
19.02.2015 18:48 - Nevie niekto ako presne prepisat a potom spustit češtinu
29.08.2012 20:17 - neviete ako to spustiť na win7 ultimate 64bit?
17.08.2012 17:14 - Odskúšaná a funkčná Nakopirovať do Afterfall InS...
18.06.2012 10:34 - si este nehral hitman2?
04.06.2012 08:25 - hlupacku, byly tu kdysi spatny screeny, kompa mam dobryho tak nemel, bohuzel t...
...
Zobrazit všechny příspěvky (33) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |