Gothic 3: Forsaken Gods | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21097
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 26154 uživatelů

Gothic 3: Forsaken Gods


Žánr:RPG
Datum vydání:20. Listopad 2008
Stránky hry:www.jowood.com/?lang=en&site=2&gameid=gothic3_AO...
Výrobce:JoWooD
Koupit hru Gothic 3: Forsaken Gods
Koupit hru

Oficiálny datadisk pre mnohokrát oceňovaný titul Gothic 3, ktorý vám zodpovie mnoho otázok, ktoré nastali na konci tretieho dielu a zároveň vás naladí na diel štvrtý. Znovu sa teda ujmete úlohy bezmenného hrdinu a znovu skrížite svoje meče s nepriateľskými zlosynmi v snahe zachrániť svet Gothic.

Na svojej ceste stretnete hromadu starých priateľov, ale budete musieť byť tiež ostražití - niektoré priateľstvá sa za tú dobu mohli rozpadnúť. Celková herná doba datadisku sa má pohybovať medzi 15-20 hodinami čistého času. Súbojový systém bol pritom vylepšený a čaká na vás i hromada nových predmetov i niekoľko druhov nepriateľov.




Alternativní názvy
Gothic III: Forsaken Gods

HW požadavky Gothic 3: Forsaken Gods
Minimální požadavky
  • Intel Pentium 4 Core 2 GHz
  • 1 GB RAM
  • 128 MB video card, Shader 1.4
  • 4.6 GB Disk space
  • DirectX 9.0c

Další videa »


Gothic 3: Forsaken Gods - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry
61%

Recenze
Tiscali Games60%
V porovnání s původním Gothicem 3 nabízí silnější příběh, větší interakci s důležitými postavami a zajímavější úkoly, které vám dobrých dvacet hodin zaberou. A vzhledem k tomu, že existuje více cest, jak se k předem danému konci dostat, určitě nezůstanete jen u jednoho dohrání. No a až hra vyjde u nás, bude dokonce možná už i „hotová“, bez mraků chyb ze základní verze, které dáváme šestku, ale po několika patchích si klidně bodík přičtěte.


Moje hodnocení
Ohodnotit


Uživatelé
nunacek200175%
Příliš krátký datadisk ale zajisté kvalitní. Nová monstra,brnění a NPC určitě potěší. Ale ani v nejmenším se to nemůže srovnat se základní hrou.
___________________________________________________________________________
+Nové zbroje a zbraně
+Skvělá grafika
+hlavní boss a nová monstra
___________________________________________________________________________
-Ořezaný svět
-příliš lehká hra
-Nudné úkoly
-Nudné dialogy
___________________________________________________________________________
75%
trancentraal69%
Nic moc nového ve světě Gothic 3. Jen natahování již tak nekonečné hry. Děj navazuje na jeden ze tří možných konců původní hry a odehrává se dva roky poté. Situace v Myrtaně (jediná ze tří původně dostupných zemí) se mírně změnila, sem tam se objeví nové orčí stany, někde je něco dostavěno, jinde rozvaleno. Váš hrdina se do známého světa vrátil jako nýmand, který přišel o všechny své schopnosti a dovednosti, takže opět začíná od píky, zato se z něj stal cynik pohrdající bohy, ačkoliv na jejich pomoc v původní hře spoléhal. Náplň hry zůstala v podstatě stejná - běháte, rubete, sbíráte, levelujete. Nic víc, nic míň.
+ pro hraní tohoto DLC nepotřebujete mít nainstalovanou původní hru
- další nálož herního času, kterou trávíte stále tím samým jako v původní hře. Neříkám, že to nestačí ke štěstí :o)
- pouze kosmetické změny původní Myrtany
- jen 2 noví nepřátelé, jejichž výskyt je navíc dost omezený
Zaerp10%
hral som asi hodinu a pol, akonahle som zistil ze je tam zmiesany hral hlavneho hrdinu, povodny z trojky + nove pasaze nahovorene niekym inym sa mi hra absolutne zhnusila, ale este som hral, akonahle som nasiel prvu chatrc a v nej prazdno, potom druhu niekde v lese a v nej tiez prazdno som prestal hrat... je dost vela slusnych hier na svete aby sme sa nemuseli babrat s odpadom
fekino83%
no hral som tento gothic 3 forsaken gods moc ma to prekvapilo ale je to urcite lepsie ako gothic 1 teraz si to prave stahujem full versions hral som demo dobre to vizera ale moc ma to neprekvapilo neva aj tak gothic super dufam G4 bude lepsi
Lares70%
Forsaken Gods je celkom dobry datadist aj ked z hrozne vela chybami dufam ze ceskoro vydu patchy ktore budu tieto chybi odstranovat.
mathew63460%
tato hra je sice slusna ale oproti inemu dielu Gothic 3 je nic aj ked graficky je to vylepsene ale o to nejde ,proste sa mi neluby ten dej hry
strasiak60%
Tu už sa stáva grafika grafikou a tak aj hra hrou, bez grafiky ide u mňa strašne veľa percent dole. Nekupujem si počítač predsa na pozeranie bledej trávy. Od základnej hry to má veľmi ďaleko, no myslím že k lepšiemu. A to ,že to už nemá svoje úplné čaro, príbeh...tak to je konečne už revolučný pokrok. treba už len nový engine ,zahrať staršie časti a ísť na Gothic 4.
HassanAssassin60%
Je to celkom dobrá hra, hovorím asi najlepší diel po základnej trojke, je to fajn 3DRPG a to ma teší, že existujú aj také hry.
Andyno85%
Samostatne spustiteľný datadisk k skvelému fantasy RPG, ktorý prináša vylepšenú grafiku a iné možné vylepšenia. Optimalizácia je ale tuším ešte horšia než u predchádzajúceho titulu a je asi najväčším mínusom. No hrateľnosť je stále na vysokej úrovni a ak ste fanúšik, určite po tomto titule siahnite.
ElPitooo34%
Tento datadisk má veľmi sklamal, hra zabugovanejsia ako pôvodné Gothic 3, vysoké HW nároky, slabý dej, to je len pár mínusov tohto datadisku. Ale najväčší mínus je, že ho už nevyvíjalo nemecké štúdio Piranha bytes.
DarthAssassin80%
uz sem presel vsechny casti gothic okrem 4 a v tomhle dile sou akurat dobre zbroje a zbrane questy sou k nicemu ani se nedaji plnit nic moc kdyz to je pokracovyni 3 cakla sem neco vic ale ted je mi smutno jak to otflakli.
Raximus79%
Začal som to nedávno hrať a už keď som zapol začiatočnú animačku bol som dosť zhrozený a sklamaný.Jedno je u mňa isté.Na Gothic 3 to nemá a aj keď je tam o niečo lepšia grafika-(a hrdina má iné vlasy :D) u mňa to upadlo.Ako som na začiatku spomínal,ešte to iba hrám a neviem to až tak posúdiť ako by som mal.Dávam tomu 79% a dúfam že Gothic 4 bude omnoho lepšia.Ak bude. :D
majo24250%
bug bug a zase bug cakal som ze sa jowood pouci ale zase nedorobok ja som si nemohol dat ani poriadnu zbroj stale mi to pisalo ze nemam 50 bodov u frakcie a ja som mal vyse 70 niektore dialogi vypadavali bez patchov je to nehratelne ale ten pribeh je celkom dobry jak sa bezmenny vrati ale som cakal dobru hru ale zas iba nedorobok dufam ze aspon arcania bude stat zato seria gothic ide dooole vodou :(((
vengard33%
dalo sa to očakavať že hra bude taka hrozna...
nic sa nezlepšilo akurat to že na začiatku ste nedokazali hned každeho porazit ako v G3.
neoplati sa to kupovat a neoplati sa to ani STAHOVAT
HRABATOR48%
Sak hej,vsetkym vravim,ze gothic 3 je o nicom,ale 1 a 2 su daleko lepsie,tato je lepsia len koli tej peknej grafike,ale inac nic moc.


všechny (34) »

Související hry Gothic REMAKE
Risen 3: Titan Lords
Risen 2: Dark Waters - Air Temple
Risen 2: Dark Waters - Treasure Isle
Risen 2: Dark Waters
Gothic Complete Collection
Arcania: Gothic 4 - Fall of Setarrif
Gothic 3: Forsaken Gods Enhanced Edition
Arcania: Gothic 4
Risen
Gothic 3
Gothic 2: Gold Edition
Gothic 2: Night Of The Raven
Gothic 2
Gothic

Diskuse o hře Gothic 3: Forsaken Gods Přidat příspěvek
19.03.2017 13:37 - wh0cd520129 <a href=http://sildenafilcitrate2017.com/>sildenafil citrate...
24.01.2015 11:31 - nevite niekto preco mi nefunguju cheaty na gothic 3 forsaken gods? lebo som da...
20.03.2014 13:04 - http://uloz.to/xGyfsqW4/gothic-3-forsaken-gods-enhanced-edition-cestina-rar
27.12.2012 09:41 - chybna hra skus stiahnut hru z inde
26.09.2012 16:30 - este som zabudol dodat,mam windows 7,home premium..ako sa instaluju patche?est...
...
Zobrazit všechny příspěvky (103) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |