DC Universe Online | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 43491 uživatelů

DC Universe Online


Žánr:MMO, Akčná
Datum vydání:11. Leden 2011
Stránky hry:www.dcuniverseonline.com
Výrobce:Sony
Koupit hru DC Universe Online
Koupit hru

Bojová hra s hrdiny ze dvou různých světů se známými postavami ze světa Mortal Kombat a taktéž s komiksovými postavami jako je Superman, Batman, či Joker. Tento díl se hratelnostně vrací k odkazu Mortal Kombat II, a to především stylem boje. Ten má být plynulejší, údery mají navazovat v nepřerušené sérii akcí, komba se mají řetězovat a propojovat.

Dostanete taktéž možnost prohazovat oponenty zdí a v některých arénách je dokonce poslat volným pádem do nižších pater. Vaše postava přitom skočí za svým protivníkem a následuje boj ve vzduchu. Jindy se zase podaří soka zachytit a začít tak boj na krátkou vzdálenost, který bude fatální záležitostí. Naprostým vyvrcholením se stane krátká minihra. Jedná se o formu ultimátního útoku, lišícího se u každého z hrdinů.

Jednotlivé charaktery se odlišují svými speciálními schopnostmi. Ty představují do značné míry přesně to, co bychom od postav očekávali – Superman poletuje a smaží protivníky, Batman se zaměřuje spíše na hrubou sílu a bojová umění, Flash dostojí svému jménu s mnoha bleskovými útoky, vrací se Scorpionův spear attack, Sub-zerovy hrátky s ledem a Sonin jedový polibek. Každý speciální pohyb má navíc svou „PRO“ variantu, k jejímu vyvolání je potřeba dobré načasování a šikovné prsty. A chybět nakonec nebudou ani věhlasné fatality útoky.




Alternativní názvy
DCUO

HW požadavky DC Universe Online
Minimální požadavky
  • Windows XP
  • P4 3.0 GHz / AMD ekvivalent
  • NVIDIA 7800 / ATI 1950
  • 1 GB RAM
  • 30 GB miesta na disku
  • Širokopásmové pripojenie k internetu
Doporučené požadavky
  • Windows XP / Vista / 7
  • 3.0 GHz Dual Core CPU
  • 2 GB RAM
  • NVIDIA 8800 GTX / ATI 3800 séria
  • 30 GB miesta na disku
  • Širokopásmové pripojenie k internetu

Další videa »


DC Universe Online - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry
68%

Recenze
Sector.sk85%
DC Universe Online je akčne ladená MMO s interesantným RPG vývojom postáv. Nič pre WoW maniakov, ale chuťovka pre akčných hráčov. Zvlášť pre tých, ktorých fascinujú komiksy a neznášajú pestrofarebných klaunov. Môže sa pochváliť tým, že je najrýchlejšie sa predávajúcou hrou od SOE a kvality sú skutočne nepopierateľné. Ak však chce SOE momentálny príliv hráčov aj udržať, hre treba urgentne pridať viac obsahu, vyššie úrovne, nové výzvy. Nastávajúce mesiace preveria pripravenosť SOE a stabilitu virtuálneho komiksového sveta, ktorý zatiaľ stojí na vratkých nohách. Alebo DC Universe dosiahne absolútny vrchol, alebo padne.
Tiscali Games70%
Zábavný mix RPG a akce, který jde prožívat s mnoha hráči po celém světě. Má význam primárně pro fanoušky tohoto komiksového světa, ti ostatní si budou hledat cestu obtížně. A i když to není ani zdaleka propadák typu Final Fantasy XIV, perfektní MMO(RPG) to také není. Místo měsíčních poplatků by hře seděl free-to-play model a i když jsou si PC a PS3 verze takřka rovny, na PC jde spíše o zajímavý experiment, zatímco na PS3 o špičku žánru, což je však dané nedostatkem konkurence. Zda jste právě vy onou vyvolenou cílovou skupinou, musíte posoudit sami.


Moje hodnocení
Ohodnotit


Uživatelé
sodok75%
Nakoľko každý si chce raz vyskúšať aké by to bolo byť superhrdinom, je toto mmo na skvelej úrovni čo sa hrateľnosti a možností týka. osobne ma zaujala možnosť prepracovaného výberu postavy. Hra je čo sa týka schopností dosť obsiahla, takže určite nevyskúšate všetky možnosti. Grafika je tiež celkom pekná na mmo, ale nemôžem sa zbaviť pocitu WOW, nakoľko sa expí zabíjaním mobov. Je to proste lepšie WOW pre akčných hráčov. Online je zdarma, ale inštalačka má 14GB, čo je dosť. Ale vrele odporúčam, zažijete kopec zábavy :)
Monitron88%
Táto hra ma očarila čakal som niečo ine. slabé...ale nakoniec som sa zmílil vyšla z toho nakoniec vynikajuca mmo hra s celkom dobrou grafikou [na to ze je to mmo] a s neskutocnym rozsahom, co sa tyka vytvarania postav je tam tolko moznosti ze ich nemate sancu vyskusat vsetky. Expi sa tam klasicky ako napr. vo wow atd... najviac ma dostal styl pohybu[specialny] kde si mozete vybrat lietanie , rychli beh , lezenie po stenach :3 , a vznasanie sa na doske :)... co povedat proste super hra s KOMIKSOVOU tematikou ...good hra :)
Leo1010%
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


všechny (12) »


Diskuse o hře DC Universe Online Přidat příspěvek
27.05.2015 17:58 - Som slovak a AK chce niekto zo mnou hrat nech mi. Napise
16.03.2013 22:15 - Tak investovať do toho peniaze neplánujem, dokonca to ani neplá...
16.03.2013 09:32 - Chlapci, nie že si to niekto stiahne a začne hrať. Aby ste do t...
16.02.2013 18:41 - hack? trainer? občas sa pýtam, či to tí ľudia myslia ...
23.12.2012 19:50 - ked to je "online" tak asi ne :D
...
Zobrazit všechny příspěvky (19) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |