Crysis 2 | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 50426 uživatelů

Crysis 2


Žánr:Akčná
Datum vydání:22. Březen 2011
Stránky hry:www.ea.com/games/crysis/crysis-2
Výrobce:Electronic Arts, Crytek
Koupit hru Crysis 2
Koupit hru

Crysis 2 je pokračování jedné z nejúspěšnějších (a také nejlepších) stříleček na PC je zasazeno do roku 2033, kdy svět zažívá invazi mimozemské rasy. Útoku čelí významná města jako Tokio, Londýn, Rio de Janeiro a především New York. Ulice New Yorku zaplavilo nesčíselné množství cizáckých nájezdníků, veškeré městské systémy se zhroutily a výškové budovy leží v troskách. To je New York, jaký jste ještě neviděli. Útočníkům nedokáže vzdorovat domobrana ani americká vojenská mašinérie, a ten kdo ještě neuprchl, je předem odsouzen k smrti. Pouhé přežití v tomto smrtícím pekle bude možné jen s technologií, které daleko přesahují cokoli, co měl voják současnosti možnost kdy vidět. Takový prostředek k přežití zdědí jeden muž. Jeden supervoják, který disponuje vyspělou bojovou technologií budoucnosti v podobě obleku Nanosuit 2, se stane posledním pilířem záchrany lidstva před zničením v městské džungli, v níž se New York proměnil.

Speciální nano-oblek hlavního hrdiny (Prophet) lze tentokrát vylepšovat různými moduly, jako např. zařízením pro dálkový odposlech hovorů. Změny doznalo také prostředí, které je nyní více soustředěné na samotná města a jejich realistické zpracování. Dočkáme se např. slavné stanice Metra Grand Central Station, v níž si vojáci vybudovali obrannou základnu.

Příběh je tentokrát vyprávěn nejen samotnými animacemi na začátku a v průběhu misí, ale i prostřednictvím záznamů, které lze získat od mrtvých vojáků, a dozvědět se tak o jejich osudech řadu dokreslujících informací pro lepší ponoření se do děje.

Devizou hry je samozřejmě prvotřídní grafické zpracování postavené na nejmodernějším Cryengine 3.




Alternativní názvy
Crysis II

HW požadavky Crysis 2
Minimální požadavky
  • Windows XP / Vista / 7
  • 2 GHz - Intel Core 2 Duo / AMD Athlon 64 X2
  • 2 GB RAM
  • 512 MB - Nvidia 8800 GT / ATI 3850 HD
  • 9 GB HDD
  • Pripojenie na internet

Další videa »


Fanstránky
Crysis.gamefan.cz - fanstránky hernej série Crysis.


Crysis 2 - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry
87%

Recenze
Tiscali Games80%
I když trochu velkohubá prohlášení autorů a obrovské očekávání zcela nenaplnila, je Crysis 2 velice povedná hra, která zůstává věrná svým tradičním sandboxovým kořenům a zdařile je kombinuje s bombastickou skriptovanou akční jízdou.
Sector.sk90%
Celkovo môžeme Crysis 2 ohodnotiť ako najkrajšiu doteraz vydanú hru s kvalitným gameplayom, ale aj sériou malých chybiček, ktoré jej nedovoľujú dosiahnuť na dokonalosť. Môžeme potvrdiť, že Crytek dosiahol to, čo sľuboval - 90-kovú hru, aj keď žiaľ k stovke jej ešte niečo chýba. Fanúšikovia FPS hier by si ju určite mali zahrať, prináša do žánru nové prvky, z ktorých by si mohli zobrať príklad všetky tuneloidné vojnové hry.


Moje hodnocení
Ohodnotit


Uživatelé
kerberos100%
+grafika, efekty
+audio stránka, hudba
+prepracované prostredie
+fyzika
+deštrukcia
+animácie postáv a herecký výkon
+atmosféra zničeného mesta
+taktika
+interakcia s prostredím
+velká sloboda na tunelovku s niekolkými možnosťami postupu :-)
+dĺžka kampane
+zaujímavý príbeh
+AI a dizajn mimozemšťanov...
Takto by som mohol kludne pokračovať, keďže Crysis 2 je fakt excelentné dielo. Jediný zápor je miestami AI, nepratelia sa občas zaseknú (málo kedy , pravdepodobne to vyrieši patch) a možno miestami nezapracovaná deštrukcia. V porovnaní s 1. časťou je to obrovký pokrok vo všetkých smeroch. Hlavne čo sa týka optimalizácie enginu - lepšia grafika a menšie nároky :-) Je vidieť že Crytek sú vo svojom obore Páni, keďže dokázali Crysis 2 priniesť aj na konzoli vo velmy vysokej kvalite. Vďaka tomuto bude slovo Crysis bude aj naďalej predstavovať veškerú kvalitu u výpočtovej techniky. Jednoznačne je to adept na FPS roka, ale keď berieme do úvahy, že majú výsť tituli ako Battlefield 3, (pravdepodobne) CoD MW3, RAGE..., tak to aby sa Nanosuit 2 upgradoval čo najrýchlejšie a najlepšie, keďže to bude ešte nemilosrdnejší boj, než proti mimozemšťanom. MAXIMUM THANX CRYTEK. MAXIMUM GAME!!
sealth100%
Skvělá hra
+grafika
+příběh
+zvuky
+efekty
na téhle skvělé hře je bohužel i jeden mínus a to
-Destrukce okolí
mohla být větší
darusko12395%
Je to dobra PChra,dobra grafika,celkom aj dej,ale MULTIPLAYER je jedinecny :D.No ale trochu ma zarazilo ze dali novich mimozemstanov :D

plusi:
grafika,multiplayer,nanooblek,hratelnost a mimozemstania

minusi:
podstate ziadne :D

Takze ja davam tejto hre 95% :)
Dekker100%
Čakanie sa vyplatilo :D...Crysis 2 má bombastickú grafiku, prepracovaný príbeh, skvelú hrateľnosť a mimozemšťania sú úchvatný...táto hra ma chytila za srdce...CryEngine 3 pracuje ako má, Multyplayer je tiež veľmi dobrý...nemám čo ku tomu dodať...Doporučujem si kúpiť aspoň Limited Edition, pretože tie bonusy tam majú svoje výhody :D...Ak máte silný PC tak sa máte na čo tešiť... Preto dávam plných 100% ...
KillaBee721100%
Konecne hra ktora mi urobila radost.. Koniec bol fak skvely milujem tu hru
Grafika mrte, pribeh, mrte, hratelnost, v pohode - setko tak jak som si to predstavoval.
lukiman122100%
no je to proste bombové... naj fps-ka čo som zatial hral! žiadne call of duty ani medal a ani battlefield sa nemôžu porovnať s touto hrou! ešte si počkám na battlefield 3 a uvidíme :)
steninkop90%
Takže nie každému sa to možno bude páčiť no ale je to tak ak si porovnme crysis a crysis 2 tak jednoznacne vo väčšine vyhráva crysis crysis 2 mna osobne sklamal už len tým že sa crytek totalne vikašlal na dx11. Proste odkaz všetkým crysis hračom skuste si porovnať crysis a crysis 2 a uvidíte sami že sa nemylim dlho som očakaval crysis 2 a aj som si to kupil ale teras konštantujem že to bola zbytočna investícia.
Luky522100%
Tak na tuto hru jsem se těšil opravdu dlouho a nezklamala. Nový CryEngine 3 zajišťuje pěknou grafiku a ohromující efekty. Ozvučení také nemá chybu. Příběh je možná ze začátku trochu zmatený, ale ve výsledku působí skvěle. Pokud se vám ho podaří dohrát, což zas až tak dlouho nepotrvá (rozhodně není krátký), přichází na řadu velice zábavná část hry, Multiplayer. Ten je až na pár bugu úžasný a velice návykový (u žádné jiné hry multak nehraji, ale u Crysis 2 by byl hřích nechal ladem propracovanou online řežbu). Poklona Cryteku.
frajer336100%
Na túto hru som veľmi dlho čakal a vyplatilo sa. Som s ňou spokojný. Myslím si, že to má dosť dobrú grafiku, fyziku a kopec ďalších vecí
+grafika
+dĺžka kampane
+nanosuit
+mimozemšťania
+ochrana multiplayeru :D(Taká ochrana by mohla byť na všetkých hrách s dobrým multiplayerom)
+veľa, veľa ďalšieho
-zatiaľ som nenašiel
martin142100%
Crysis 2 - splnil všetky moje očakávania... Krásna grafika, detaily jednoducho super hra s paradnym dejom ;) Odporučam ! jedina vec co mi tam chyba je ta Džungľa :( ale ten dej a akcia to zachranila :D to bolo cosi nádherne :)
pepajs95100%
Takže maximální spokojenost jede to bez sekání,je to v CZ no proste super hra...
crysis 1 byla taky super ale tohle je mnohem lepší a zábavnějsí..
tomikzlesa80%
Ano, půjdu proti proudu a nebudu si z Crysis 2 stavět posvátný totém z kterýho si každej prdne do kalhot, co Cryteku nejde odpustit je fakt že totálně vyjebali se všemi fanoušky když vydají Crysis 2 a ejhle běží na DX9, co naplat že se nějaký ten měsíc počkalo a DX11 patch byl venku, to na vyjebání nic nemění, High resolution pack navíc běží jen po 64bit systémem. Že by nějaká tajná úmluvička s Microsoftem ? :-). On ani zbytek Crysis 2 není nijak světoborný, hratelnost ani příběh nijak neviníká nad ostatními hrami jako např. CoD či BF. Škoda že takhle nějak nedopadlo Battle: Los Angeles :)

+ Grafika, ta je na DX11 skutečně parádní
+ HW nároky, i přes svůj vzhled není problém hru rozjet

- Mínus jako takový hra nemá, bohužel nemá ani nějaký výrazný plus

Vintik8895%
Velice slušně povedená hra, smekám před pány co měli na starost grafiku. Intro sem si pouštěl snad 5x. byl sem ze hry nadšen. těším se na další pokračování ;-)
loilo100%
Tato cast sa im vydarila uz sa tesim kedy bude dalsia ... fakt pokrok od 1 ... hm... dufam ze aj najdem na neho product key ... lebo som ju stiahol ale nejako som ju nespustil lebo nemam ten blby kod
FiFty_2290%
EA tohto roku jednoznačne vedie, vydáva samé kvalitné hry. Medzi tieto hry bez pochýb patrí Crysis 2. Veľmi som sa naňho tešil, podobne ako na Dead Space 2, a konečne je tu! Crytek opäť odviedol kopec dobrej práce a stvoril nový FPS skvost. Nemusím hádam opisovať akú to má unikátnu grafiku, stačí hádam povedať toto: CryEngine 3. Dej a prostredie sú fakt originálne a hrateľnosť je na neskutočne vysokej úrovni. AI je tiež veľmi dobrá. Nanosuit prešiel nejakými tými úpravami a teraz sa páči oveľa viac ako v jednotke. Ešte snáď spomeniem mimozemšťanov, ktorý sa mi takisto páčia viac ako tí v jednotke.
---------------------------------------------
+ grafika, CryEngine 3
+ hrateľnosť
+ príbeh
+ originalita
+ New York
+ Nanosuit
+ mimozemšťania
...a ďalšie plusy...

...mínusy sa na takejto vymakanej hre len veľmi ťažko hľadajú...
---------------------------------------------
Crysis 2 je zatiaľ určite najlepšia FPS roka. Z prvého miesta ju môže zosadiť už len Battlefield 3, no uvidíme ako to dopadne.


všechny (246) »

Související hry Crysis 4
Crysis Remastered Trilogy
Crysis 3 Remastered
Crysis 2 Remastered
Crysis Remastered
Crysis 3: The Lost Island
Crysis 3
Crysis 2: Decimation Pack
Crysis 2: Retaliation Pack
Crysis: Maximum Edition
Crysis: Warhead
Crysis

Diskuse o hře Crysis 2 Přidat příspěvek
13.10.2020 08:27 - skús si kúpiť nejakú ročnú kartu, ešte so z...
13.10.2020 08:26 - neviete, ako sa zbaviť zbytočných konverzácií a vide&...
09.05.2019 18:04 - ak sa vam neotvoria mreze do metra rozbalte a skopirujte toto do engine zlozk...
01.04.2016 21:56 - Ľudia kde nájdem to posrané mieridlo na M 12 NOVA??
30.10.2015 22:31 - https://www.youtube.com/watch?v=wlvc_haRIqA&feature=youtu.be
...
Zobrazit všechny příspěvky (1891) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |