Posel Smrti 3 | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 34658 uživatelů

Posel Smrti 3


Žánr:Adventúra
Datum vydání:4. Únor 2011
Výrobce:dtp entertainment, Cranberry Productions, Mamba Games
Koupit hru Posel Smrti 3
Koupit hru

Hlavným hrdinom Posel Smrti 3 je opäť mladík Darren, ktorého zatkne polícia ako hlavného podozrivého a podrobí ho intenzívnemu výsluchu. Po vyčerpávajúcich troch týždňoch je prepustený na kauciu. Darren si však nič nepamätá a rozhodne sa zistiť, čo sa stalo, prečo bol vôbec zatknutý, čo znamenajú všetky tie nočné mory a ako s tým všetkým súvisí záhadná osoba, ktorá zaplatila zaňho kauciu.

Posel Smrti 3 nadviaže na udalosti predchodcu 62 lokalitami, ktoré preskúmate dvomi hrateľnými postavami, a príbehom rozdeleným na 6 kapitol.




Alternativní názvy
Posol Smrti 3; Black Mirror 3: The Final Chapter; Black Mirror III

HW požadavky Posel Smrti 3
Minimální požadavky
  • Windows XP / Vista / 7
  • AMD / Intel Single-Core 1,5 GHz CPU
  • 512 MB RAM (XP) / 1 GB RAM (Vista / 7)
  • 128 MB, DirectX 9 kompatibilná grafická karta s podporou Shader Model 2.0 (ATI Radeon 9800 / NVIDIA GeForce 6800 / Intel GMA x3200)
  • DirectX 9 kompatibilná zvuková karta
  • 4 GB miesta na disku

Další videa »


Fanstránky
BlackMirror.blog.cz - fansite o hernej sérii Posel Smrti.


Posel Smrti 3 - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry
70%

Recenze
Sector.sk75%
Posel Smrti 3 je kvalitnou adventúrou, ktorá sérii rozhodne nerobí zlé meno. Vývojári z nemeckého Cranberry sa k zakončeniu série postavili chlapsky a doviedli ho do vydareného konca. Hrateľnostne sa titul od predchádzajúcej časti nikam neposunul a je badať miernu stagnáciu na mieste, aj napriek tomu sa však stále kvalitatívne drží v nadpriemerných hladinách. Príbehovo sériu slušne zakončí, aj keď by sa z toho dalo vyťažiť aj viac. Dabingom a zvukom celkovo hra v konkurencii vyniká a nie práve dokonalé grafické spracovanie vyvažujú veľmi príjemné HW nároky. Hra však nedokáže obstáť v porovnaní so svojimi predchodcami a rovnako zamrzí aj jej zjednodušenie. Neustále preplnený inventár už aj nepotrebnými predmetmi taktiež nepôsobí práve najlepšie. A v závere ešte jedna perlička. Hra má vynikajúco spracovaný systém varovania pred nebezpečenstvom formou telefonickej veštice, ktorú sa už len zo zaujímavosti oplatí využívať.
Tiscali Games60%
Pěkná adventura, která zodpovědně uzavírá příběh celé ságy rodiny Gordonů. Oproti druhému dílu se mnoho nezměnilo, oproti jedničce zmizela trocha duše a přibyla hromada překomplikovaných problémů. Ale fandové zklamaní nebudou.


Moje hodnocení
Ohodnotit


Uživatelé
zltykanarik99950%
Kvalitná adventúra so zaujímavým nádychom ako dráma či horor. Atmosféra kazí celkové hodnotenie hry, lebo príbeh, grafika a všetko iné nie je na dobrej úrovni. Vytkol by som aj pár detektívnych vecí a tiež nudné scény.
versace18694%
Trojka je rozhodne dobrá ale záleží od vkusu(ocennenia žánru) niekto dá 95% iný iba 63.Zhrnem to asi tak ked ťa bavia adventúri posel 2 a 3 je najlepšia hra na trhu,ked si príležitostný hráč tohto žánru a nebaví ťa toto inú adventúru sa ti ani neoplatí inštalovat.Bodaj by toto štúdium spravilo aj pokračovanie tak vyspelá,zábavná krásne odsípajúca,hoci rozhodne nie lahká hra sa len tak nevidí.
lukaskon85%
Třetí díl se opět nese ve stylu tajemna a hororové atmosféry, kterou se však daří dobře vytvářet jen skvělou grafikou a hudbou. Příběh navazuje na předchozí díl, kterého se věrně drží, ovšem naprosté přeházení skutečností z prvního dílu působí jako výsměch. Pokud si dobře pamatujete Posla 1 připravte se na to, že spousta věcí bude úplně jinak, než jak je znáte.
Bohužel se hra nese v zaběhnutém stylu, dnes tak běžného pro dobrodružné snímky: Maximálně kladný hrdina se stává jakýmsi vyvoleným a za pomoci přátel (v tomto případě jedné ženy) čelí zlu, které pochopitelně poráží a vše končí happy endem. V porovnání s překvapivým rozuzlením a vyvrcholením prvního dílu to není nic moc.
Rozhodně si ale myslím, že je tento díl lepší než ten předchozí. Na panství Gordonů stále je mnoho věcí na zkoumání a vše působí uceleněji a tajemněni než v Poslu 2. Nebýt katostroficky zpracovaného závěru (celá 6. kapitola) šel bych s hodnocením ještě výš.
marekm333sonic100%
Je to veľmi veľmi dobrá hra.Možno najlepšia akú som kedy hral.A podľa mňa je veľká škoda že asi nevyjde aj štvorka.
hobittka70%
Musím povedať, že trojka je zároveň aj najslabšia premňa. Pomerne zdĺhavý dej, naťahované rozhovory, ktoré vás až uspávajú. Plus je premňa dabing, ktorý to zachránil aspoň z časti, lebo oproti dvojke je rozhodne lepší.
noelroc72%
Najslabsi diel zo vsetkych troch. Ale ak mate prejdene predosla dva diely, tak si to urcite zahrajte. Sposobom hrania a grafikou je to skoro take iste ako druhy diel. Pribeh je dobry, len ten zaver mohol byt lepsie spracovany.
Evka100%
Skvelá hra škoda že nebude žiadne pokračovanie, ale keď vidím niečo o tejto super hre tak okamžite sa v tom hrabem :D :D
trancentraal70%
Důstojné zakončení ságy rodu Gordonů.
+- stále stejné jako předchozí díly
- hádanky a zápletka už nejsou tak promyšlené
Edgar10100%
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..
bolopek5650%
Mne sa to vidí ako taký lepší priemer, dabing to má mierne lepší, grafika je taká, no celkom ujde. Dejovo sa mi hra určite nepáčila tak ako dvojka, síce myšlienka dobrá, no zle to spracovali.
GTAEU60%
Oproti dvojke sa mi to zdá byť lepšie len dejovo, graficky a dabing, trocha. Ovládanie je naozaj trápne, úlohy a celé zisťovanie tiež. Ako tak je zvládnutý engine, čiže hnací motor hry ponúka kopec chýb a tomu zodpovedajú aj pomerne nízke nároky.
Siri16176%
I když mám hodně rád trilogii Posel Smrti,tak třetímu dílu dám ''pouze'' 75% !! Chvílema parádní a napínavé a chvílema tak nudné a ukecané že už jsem se dokonce modlil aby byl konec... Byl jsem na třetí díl hodně natěšený a upřímě mě trošku zklamal... :-( Ale abych vyzdvihl i nějaké klady,tak například parádní český dabing stejně jako v prvním a druhém díle,hodně povedené lokace (teda alespoň mě se líbili) a poměrně povedený závěr celého příběhu !! :-)

7,5/10
strasiak40%
Hral som jednotku len tak z riti a bola to trocha somarina. Dvojka o niečo lepšia ,no toto je úbohosť. Už som hral všeličo no toto má len dobré niektoré veci, čo sa netýka hlavných vecí. Proste je to odfláknuté a určite to nehrajte. Môj názor a tak ma nekritizujte.
Veteran90%
Dejovo vynikajúce, skvelá grafika najmä na Full HD monitore, zapnutými plnými detailami. Vývojári z hry dobre premysleli dej, postupne sa to nadviazuje na tie predošlé diely. Čo iné dodať, prešiel som predošlé časti a jedine čo sa dá na túto legendárnu adventuru povedať, je že ak sa logik nerozumie do takýchto hier, tak nech si pekne názor nechá pre seba.
eaer50%
Prvý dojem z hry určite nie je najlepší, grafika ma celkom milo prekvapila. Dej sa mi až tak nepáčil, nebolo to až také napínavé. Určite lepšie spracovanie ako v dvojke, ale nedá sa povedať, že je to super. Priemerné hodnotenie dosť ovplyvnil aj spomínaný prvý dojem, lebo hra má jednoduchosť, ktorá v tomto prípade vadí.


všechny (45) »

Související hry Black Mirror
Posel Smrti 2
Posel Smrti

Diskuse o hře Posel Smrti 3 Přidat příspěvek
05.09.2021 12:16 - no co ciciny hrate este posel smrti 3 ?
05.10.2012 13:06 - alebo este alter ego zas ceska adventura cz titulkama
05.10.2012 13:05 - ja ti poradim napr memento mori ceska hra podobna a z dabingem
23.09.2012 19:30 - ahojte prosim was chcel by som poradit chcel by som hru podobnu posel smrti 1 ...
08.05.2012 19:29 - Kto m vie poradit?vv 3 posel smrti sa neviem dalej dostat ponajdeni menhritov ...
...
Zobrazit všechny příspěvky (149) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |