Darkspore | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 50632 uživatelů

Darkspore


Žánr:Akčná, RPG
Datum vydání:26. Duben 2011
Stránky hry:www.darkspore.com
Výrobce:Electronic Arts, Maxis
Koupit hru Darkspore
Koupit hru

Darkspore je další z řady her Spore, tentokrát ponořená do žánru RPG s temnou atmosférou soubojů. Připravte se na skutečně obrovské množství předmětů, které budete moct sbírat a používat. Ať už to budou skutečně potřebné kousky uplatnitelné v boji, kosmetická vylepšení nebo třeba jen jednorázové power-upy. Ke svým hrdinům budete mít přístup přes web i tehdy, když zrovna nebudete hrát. Na základě charakteristik a inventáře si tak budete moct dopředu vytvářet taktiky nebo jakési balíčky předmětů, které využijete, až se do hry vrátíte. To je element podobný Magic: The Gathering.

Hra Darkspore nabízí hned pětici odlišných ras nebo spíše genetických typů, které ovlivňují základnu hráčových schopností. Například biotřída se vyznačuje rostlinnými a organickými útoky, kybertřída robotnickými útoky, plasmatřída ohnivými a bleskovými útoky, nekrotřída smrtícími a jedovými útoky a v neposlední řadě tu je kvantová třída, která je obzvlášť speciální, protože útočí s pomocí času a vesmírných sil.

Aby toho náhodou nebylo málo, můžete k rase (třídě) zvolit ještě povolání. Ty jsou celkem tři, přičemž mají poměrně tradiční základny. Sentinel je typickým „tankem“, tedy bojovníkem útočícím nablízko, Tempest je mág, který útočí hlavně z dálky a je vcelku křehký. A pak je tu Ravager, tedy jakýsi zloděj soustředící se hlavně na překvapivé útoky ze zálohy. Hráč bude ze tříčlenného týmu ovládat vždy pouze jednoho hrdinu, ostatní dva si vezme na starost počítač, přičemž bude kdykoliv možné se přepnout do jiné role. Některé schopnosti však budou univerzální. To znamená, že s nimi budete moct nakládat kdykoliv, nejen tehdy, když budete ovládat danou postavu.




HW požadavky Darkspore
Minimální požadavky
  • Windows XP SP3 / Vista SP2 / 7
  • 3 GHz P4 / Intel Core 2 Duo 2 GHz
  • 2 GB RAM
  • 256 MB grafická karta, Shader Model 3.0 (NVIDIA GeForce 8800 / ATI X1900 / Intel HD Graphics)
  • DirectX 9
  • 10 GB miesta na disku

Další videa »


Darkspore - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry
68%

Recenze
Sector.sk75%
Nenáročná akčná RPG na odreagovanie, ktorá však má skvelú atmosféru, silnú motiváciu vo forme nových hrdinov a vylepšení a kvalitný kooperačný multiplayer. Vrelo odporúčam všetkým tímovým hráčom.
Tiscali Games70%
Studio Maxis se snaží o hru poněkud dospělejšího ražení, než na které jsme zvyklí ze zahrádek blábolících simíků. Překvapivě však přináší povedený titul, který svou obtížností, tempem ani příběhem sice Diablem odkojené hráče neuspokojí, ale zato má ambice stát se casual výplní nudného odpoledne všech milovníků nenáročné zábavy. Díky sběratelskému efektu, editoru příšerek, nápadu s použitím tří hrdinů v boji a multiplayeru pak může tato zdlouhavá odpoledne mírným, ale účinným stereotypem “zabíjet” i několik měsíců.


Moje hodnocení
Ohodnotit


Uživatelé
deapa65%
Darkspore je pekna hra kde si vytvarate prišerku skôr prišerky plnite misie bojujete atď.Lenže po čase nastava stereotyp ktorý tuto hru fakt pokazil.Sice som si Darkspore stiahol zo steamu zadarmo ale nič zaujimave a pritom som hral s inymi hračmi.Oproti Spore sa to podoba ale na tú hru to teda nemalo.odporučam hrať len vtedy keď sa nudite alebo nemate čo hrať.Mali by ste dať aspoň menej ako 70 % lebo to je už vela...
azeroak90%
Kupil som si original za 25 eur a lepsie peniaze na hru som ani nemohol minut. Najprv som si myslel ze to bude celkom dobre prvy dojem z hry nebol bohvieaky ale casom sa to zlepsuje uz som presiel prvu obtiaznost a lubi sa mi ze je to uplne ine ako ine akcne rpg a po nikom inom neopakovli ako iny vyrobcovia sa snazily diabla. V hre je mozne pvp chat s ludmi vynikajuci editor a vela postav ktore si mozem upravovat zbieranie veci a kampane ktore mohli byt tahsie
darusko123100%
ta to hra je velmi dobra,ma to dobru grafiku ako SPORE a ma asi 50 hrdinov :D a je tam aj vela misii :) a je to velmi prijemne pokracovanie PChry SPORE.urcite si to zasluzi 100% :D

plusy:
grafika,PvP,hrdinovia,prostredie,misie a bossovia :D

minusy:
par bugov

ale tie bugy su strasne male takze aj tak davam 100% :)


všechny (12) »

Související hry Spore: Galactic Adventures
Spore: Creepy & Cute Parts Pack
Spore
Spore: Creature Creator
Spore: Creature Keeper

Diskuse o hře Darkspore Přidat příspěvek
05.12.2013 19:49 - prijal by som pomoc teda :)
17.08.2013 17:45 - Čau všeci kdo máte problém při spuštění...
06.06.2013 20:14 - Ahjte všichni sem helper a rád vám pomohu z vašimi probl&#...
04.01.2013 11:04 - DEMO sa dá hrať iba raz? pretože po vypnutí hry to už...
19.11.2012 17:35 - Nazdar,nema nahodou niekto cestinu na tuto hru...bo hra je perfektna,ale bez c...
...
Zobrazit všechny příspěvky (96) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |