Mount & Blade II: Bannerlord | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 66856 uživatelů

Mount & Blade II: Bannerlord


Žánr:Akčná, RPG
Datum vydání:25. Říjen 2022
Stránky hry:www.taleworlds.com/en/Games/Bannerlord/
Výrobce:TaleWorlds
Koupit hru Mount & Blade II: Bannerlord
Koupit hru

Rohy dují, vrány se slétají. Říše je rozervaná občanskou válkou. Za hranicemi vznikají nová království. Popadněte meč, navlékněte zbroj, povolejte stoupence a vyrazte kupředu za vítězstvím a slávou na bojišti Calradie. Upevněte svou vládu a vytvořte nový svět z popela toho starého.

Mount & Blade II: Bannerlord je velmi očekávané pokračování úspěšné středověké bojové simulace a hry na hrdiny Mount & Blade: Warband. Hra je zasazená do období před 200 lety a rozšiřuje detailní soubojový systém i svět Calradie. Bombardujte horské pevnosti pomocí obléhacích strojů, vybudujte tajnou zločineckou říši v zapadlých městských uličkách nebo se vrhněte do chaotických bitev v rámci výpravy za mocí.

STRATEGICKÉ / AKČNÍ RPG
Zkoumejte, podnikejte nájezdy a dobývejte po celém rozsáhlém kontinentu Calradie a dělejte si v průběhu hry přátele i nepřátele. Dejte dohromady vlastní armádu a veďte ji do boje, velte svým vojákům v bitevní vřavě a bojujte po jejich boku.

KAMPAŇ PRO JEDNOHO HRÁČE
Hrajte po svém! Naplánujte si vlastní cestu k moci v dynamickém sandboxovém dobrodružství, kde žádné dva průchody hrou nejsou stejné.

ROZSÁHLÝ EDITOR POSTAV
Vytvořte si vlastní postavu a rozvíjejte ji podle svého herního stylu. Vylepšujte si schopnosti pomocí praktických úkonů a získejte přístup k celé řadě perků, které představují vaše mistrovství v daném oboru.

REALISTICKÁ EKONOMIKA
Sledujte, jak se mění dostupnost zboží v simulované feudální ekonomice, kde cena všeho od kadidel po válečné koně plynule reaguje na nabídku a poptávku. Obraťte anarchii ve svůj prospěch tak, že jako první dovezete obilí do hladovějícího města po obléhání nebo znovu otevřete obchodní cestu, na které řádí bandité.

PRO VÍCE HRÁČŮ
Prověřte svou taktickou zdatnost a bojové schopnosti proti hráčům z celého světa v celé řadě různých herních režimů pro více hráčů – od malých potyček až po obrovská epická obléhání se stovkami účastníků.

SMĚROVÝ BOJOVÝ SYSTÉM
Porážejte nepřátele pomocí sofistikovaného a intuitivního soubojového systému, který se snadno naučíte, ale těžko ovládnete.

STRHUJÍCÍ BITVY
Vyrazte na bojiště a užijte si brutální středověké souboje z pohledu první nebo třetí osoby se stovkami jednotek na obrazovce, přičemž každá se řídí vlastní propracovanou umělou inteligencí.

ROZSÁHLÉ MOŽNOSTI MODIFIKACÍ
Upravte si herní zážitek a užijte si zcela nové dobrodružství z vlastní tvorby. Engine a nástroje použité pro vývoj Mount & Blade II: Bannerlord jsou volně dostupné pro komunitu, takže tvůrci modifikací mohou vytvořit vlastní interpretaci Calradie a vlastní světy!




Alternativní názvy
Mount & Blade 2: Bannerlord; Mount and Blade II: Bannerlord

HW požadavky Mount & Blade II: Bannerlord
Minimální požadavky
  • 64-bit Windows 7
  • Intel Core i3-8100 / AMD Ryzen 3 1200
  • Intel UHD Graphics 630 / NVIDIA GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB
  • 6 GB RAM
  • 60 GB HDD
Doporučené požadavky
  • 64-bit Windows 10
  • Intel Core i5-9600K / AMD Ryzen 5 3600X
  • NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB / AMD Radeon RX 580
  • 8 GB RAM
  • 60 GB HDD

Další videa »


Mount & Blade II: Bannerlord - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry
68%

Recenze
Sector.sk80%
Dlho očakávaná premiéra Bannerlorda s kompletným obsahom nedopadla najhoršie, ale ukázala, že sú v hre stále veci, ktoré mohli byť urobené lepšie. Skrátka sú tam rezervy a nedotiahnuté prvky, s ktorými sa autori doteraz v celej sérii nedokázali dostatočne popasovať. Navyše hráči, ktorí majú skúsenosti s Mount & Blade: Warband, môžu byť do istej miery sklamaní a presvedčení o tom, že Bannerlord nie je lepší ako jeho predchodca, dokonca v niečom priam zaostáva. Každopádne, najsilnejšou stránkou hry sú mnohopočetné bitky, kde ovládate skupiny vojenských jednotiek a dobre ich využijete v kampani s bohatými, i keď tiež nie úplne doladenými možnosťami. Multiplayer je v porovnaní s konkurenciou len priemerný.
Tiscali Games80%
Unikátní hra, ve které jste zároveň válečníkem, stratégem, obchodníkem, žoldnéřem, manželem, králem, zločincem. Středověký svět vás nechá dělat, co se vám zlíbí – hlavně tedy vést obrovské armády do epických bitev. Jen škoda, že je na skoro každém kousku Bannerlordu patrné, o kolik by mohl být podmanivější.


Moje hodnocení
Ohodnotit


Uživatelé
Hardcore100%
Maximálna spokojnosť v oficiálnej full verzii hry. Ku podivu minimum bugov, hra necrashuje, optimalizácia skvelá - na rtx3060 s ryzen 7 to ide na najvyššie detaily aj pri veľkých/obliehaniach bitkách úplne plynulo bez komplikácií.
Môžem len odporúčiť.


všechny (12) »

Související hry Mount & Blade: Warband - Viking Conquest
Mount & Blade: Warband - Napoleonic Wars
Mount & Blade Collection
Mount & Blade: With Fire and Sword
Mount & Blade: Warband - Free DLC
Mount & Blade: Warband
Mount & Blade: Fire and Sword
Mount & Blade

Diskuse o hře Mount & Blade II: Bannerlord Přidat příspěvek
03.09.2018 20:41 - Konecne hra zamerana na chlapov. Aspon mozem honit po nociach na chlapskych pr...
10.12.2016 15:41 - hral z vás niekto tiger knight empire war ? podla mňa úplná...
08.12.2016 11:35 - To je opravdu odpoved, anglicky neumim zas tak dobre abych si prelozil vsechny...
07.12.2016 22:07 - alebo sa dovtedy mozes naucit po anglicky :D
01.12.2016 13:02 - Tak hra vyjde 30. 5. 2017. To uz se na to muzu fakt vysrat. A nechapu ze je vs...
...
Zobrazit všechny příspěvky (108) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |