To the Moon | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 77610 uživatelů

To the Moon


Žánr:Adventúra, RPG
Datum vydání:1. Listopad 2011
Stránky hry:freebirdgames.com/to_the_moon/
Výrobce:Freebird Games
Koupit hru To the Moon
Koupit hru

Dr. Rosalene a Dr. Watts mají velmi zvláštní povolání - dávají lidem šanci prožít zbrusu nový život... avšak pouze v myšlenkách. Svým pacientům vštípí zbrusu nové vzpomínky, díky nimž mohou prožít život znovu, tak jak by si přáli. Operace však zcela ochromí tělesné funkce a proto se provádí pouze u pacientů na smrtelné posteli, aby si mohli splnit své sny.

Vložení nových vzpomínek však nelze provést jednoduchým stisknutím tlačítka, je potřeba vrátit se vzpomínkami až do dětství, odkud se může pacient vydat po nové dráze za splněním svého snu.

Hra To the Moon vypráví příběh jednoho konkrétního pacienta - Johnyho, jehož tajným přáním je výlet na Měsíc.




HW požadavky To the Moon
Minimální požadavky
  • Windows 98 / XP / Vista / 7
  • Intel Pentium III 800 MHz
  • 512 MB RAM
  • 100 MB miesta na disku
  • 1024x768 High Color +
  • DirectX 9

Další videa »


To the Moon - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry
78%

Recenze
Tiscali Games80%
Na triviálních principech založený nadžánrový zážitek, který svého hráče citově zválcuje příběhem o lásce, ztrátě a vyrovnávání se s osudem. Balancování na hraně interaktivity a kýče dopadne ve výsledném součtu dobře, a i když jsou některé linky přeslazené a jiné zbytečně šroubované, momenty jejich souznění nemají ve hrách obdoby.


Moje hodnocení
Ohodnotit


Uživatelé
ElPitooo91%
Jedna z najlepších hier, z hľadiska príbehu, ktorý vás chytí za srdce, spôsobí vám smútok, šťastie, smiech a to behom 4 hodín, ktoré táto hra má, teda pokiaľ vám nebude vadiť grafické spracovanie.
S3aF97%
Táto hra ma zo začiatku nezaujala, ale čím ďalej som postupoval v príbehu, tým viac ma hra zaujímala. Ak prehliadneme pixelovú grafiku (čo mne osobne nevadí, ale niektorí hráči majú radi reálnejšie 3D spracovanie) a mierny tearing v grafike (nikde som nenašiel možnosť v-syncu) tak je hra úžasná. Vtiahne vás do deja ktorý je krásne spravený a nebudete sa môcť od nej odtrhnúť. Moja doba hrania bola 5 hodín, ale hra sa dá prejsť aj za 4h +/-. <!môže obsahovať spoilery!> V hre sa snažíte dostať zomierajúceho Johna na mesiac, ale ešte predtým než to spravíte sa najprv musíte dozvedieť, prečo chce vlastne na mesiac ísť. V hre sa posúvate pomocou jeho myšlienok do jeho detsva, kde stratil jednu z najbližších osôb a jeho spomienky z detsva odvtedy zostali zablokované vďaka liekom. Vy sa snažíte jeho spomienky upraviť tak, aby sa Johny v jeho živote dostal na spomínaný mesiac.
Overall hodnotenie: Okrem grafických/obrazových chýb je to vynikajúca indie hra.
Mike960%
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


všechny (8) »

Související hry Impostor Factory
Finding Paradise
A Bird Story

Diskuse o hře To the Moon Přidat příspěvek
09.08.2013 16:00 - taky tak :'-(:'-(
03.09.2012 16:44 - Prekrásna, skvelá, dokonalá hra. Dúfam, že jedné...
Zobrazit všechny příspěvky (2) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |