For Honor | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21163
5455
5063
1438
1600
7336
6033
12908
1687

Online 34483 uživatelů

For Honor


Žánr:Akčná
Datum vydání:14. Únor 2017
Stránky hry:forhonor.ubisoft.com
Výrobce:Ubisoft
Koupit hru For Honor
Koupit hru

Vstupte do zuřících bojů jako rytíř, brutální viking nebo tajemný samuraj. For Honor je netradiční bojová hra mixující strategické uvažování, týmovou hru a intuitivní bojový systém. Kromě hry pro jednoho hráče je důležitou součástí multiplayer 4vs4 doplněný o desítky NPC bojovníků.

UNIKÁTNÍ VÁLEČNÍCI
Pro každou bitvu si vyberte ze tří druhů válečníků - samuraje, vikinga nebo rytíře. Každá třída má své vlastní zbraně, vlastnosti a herní styl, díky čemuž může zvrátit bitvu ku svému prospěchu.

POBIJTE NEPŘÁTELE SAMI NEBO S KAMARÁDY
For Honor má klasickou kampaň pro jednoho hráče, ale to opravdové vzrušení z bitvy zažijete hlavně v on-line multiplayeru 4vs4. Tam teprve poznáte ty nejukrutnější souboje meče proti meči.

PŘEVRATNÝ MULTIPLAYER
V brutálních bitvách a duelech je nejdůležitějším klíčem k vítězství týmová spolupráce. V žáru bitvy je klíčová koordinace a komunikace s vlastní partou. Musíte se správně krýt, strategicky zabírat kontrolní body a opatrně masakrovat nepřítele.

INOVATIVNÍ OVLÁDÁNÍ
Díky novému systému ovládání Art of Battle poznáte skutečnou váhu vaší zbraně a ucítíte sílu každého úderu. Ovládání je přístupné pro každého, ale jeho mistrovské zvládnutí dá zabrat i těm nejlepším hráčům.

VÁŠ VÁLEČNÍK, VAŠE BARVY
Ukažte ve hře For Honor svoji osobnost a zastrašte své protivníky díky originální zbroji. Můžete upravovat jednotlivé části jako hrudník, ramena nebo helmici a libovolně si s nimi pohrát. Možností, jak se odlišit, je nepřeberné množství.




HW požadavky For Honor
Minimální požadavky
  • 64-bit Windows 7 / 8.1 / 10
  • Intel Core i3-550 / AMD Phenom II X4 955
  • 4 GB RAM
  • 40 GB miesta na disku
  • 2 GB grafická karta NVIDIA GeForce GTX660 / AMD Radeon HD6970
  • DirectX kompatibilná zvuková karta
Doporučené požadavky
  • 64-bit Windows 7 / 8.1 / 10
  • Intel Core i5-2500K / AMD FX-6350
  • 8 GB RAM
  • 40 GB miesta na disku
  • 2 GB grafická karta NVIDIA GeForce GTX680 / AMD Radeon R9 280X
  • DirectX kompatibilná zvuková karta

Další videa »


For Honor - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry
79%

Recenze
Sector.sk85%
For Honor je kvalitná akcia zameraná na boje v stredoveku, ale zatiaľ trpí určitými neduhmi, ktorým sa pri premiére nevyhne väčšina multiplayerových hier. A svoje vieme aj o tituloch od Ubisoftu. Pravdou je, že tvorcovia ponúkli prekvapivo pestrú, i keď nie rozsiahlu ani do hĺbky prepracovanú kampaň v sólo režime aj kooperácii. Ale iba kvôli nej si hru určite nekupujte, For Honor je primárne multiplayerová vec a je to cítiť. No práve online zložka hry zatiaľ paradoxne ťahá za kratší koniec. Súbojový systém je skvelý a všetko krásne vyzerá, ale chce to stabilnejšie servery a viac pestrejších herných režimov. Tvorcovia nám ich sľúbili, takže snáď sa dočkáme. Duely severanov, samurajov a rytierov však nepochybne majú svoje čaro aj osobitý štýl, vďaka čomu si hra nájde dostatok chrabrých (alebo prinajmenšom krvilačných) bojovníkov.
Tiscali Games80%
Originální multiplayerová řež, kterou zdobí naprosto fenomenální soubojový systém. Hratelnosti není co vytknout, hodnocení snižuje technický stav, zejména pak kvalita síťového řešení.


Moje hodnocení
Ohodnotit


Uživatelé
kaspar100%
Na For Honor jsem se těšil a musím říct, že mě nezklamal. Singleplayer je sice o ničem, ale mně to hra vynahradila v multiplayeru, který je prostě super. Doporučeno.
player-Veteran30%
+vypadá to bombovo
+cutscény vypadajú super(i keď niektoré nedávajú zmysel)
+mapy a herné módy
+multiplayer už v bete ukázal že je fajn a vie byť zábavný
+nestretol som sa s bugmi a inými chybami či glitchmi
+samotný súbojový systém vie byť extrémne zábavný ako aj celá hra

-celý singleplayer ako je...je proste príšerný nezábavný nudný trápny
-postavy nezaujímavé trápne
-obsahovo cutscény
-dialógy sú smiešne(nie v dobrom)
-radšej by som privítal dedikované servery miesto debilného P2P
-mám podozrenie že hre chýba balance(peacekeeper mi príde trošičku OP)
-obsahu ako takého tam nie je moc(chce to povinne seasson pass kúpiť)
-neznášam keď si človek kúpi seasson pass a hru čo v základe stojí 60€ a dajú tam tie mikrotransakcie(a nehovorte mi pičoviny typu nikto ťa to nenutí kupovať a môžeš to ignorovať hra otravne prevádza nimi a boli aj ukázané príklady na internete že je možnosť vytvoriť op sekeru napríklad a nakúpiť si veci napr. oceľ za 5€ za ktorú musíte nahrať stovky hodín čo je na piču plus ide mi o princíp nemá to čo v tak drahej hre s malým obsahom čo robiť jak je táto)
-mikrotransakcie sú zlo a odpad

ľahostajnosť tvorcov je neskutočná(nestarajú sa o hru a nikto to nehrá). Hra je stále v zlom stave(čo sa týka pripojenia)...Takže z pôvodných 65% znižujem hodnotenie na 30. Nech vám veje lenivý vývojári...
NORD_KING73%
-: kampaň, príbeh, počet máp, padanie hry, matchmaking, U-play, cena a mikrotranzakcie
+: grafika, audio, atmosféra, zábava, triedy bojovníkov a ich schopnosti, zbroj a možnosti úpravy, parametre výzbroje, súbojový systém, umelá inteligencia,
Verdikt: Stretnú sa viking, samuraj a rytier... Nie, rozhodnie sa nejedná o vtip. Hra For Honor to skutočne umožňuje. Najprv prostredníctvom nepodarenej kampane, no predovšetkým vďaka multiplayeru si možno v takýchto brneniach merať svoje sily masovo. Každú frakciu zastupuje viacero druhov tried bojovníkov so svojimi špecifikami. Obasahom hry sú klasické módy ako duel, CTF a TDM za asistencie umelej inteligencie. Výsledky stretov majú vplyv na celkovú dominanciu jednotlivých frakcií, čo prináša určitý profit v boji a taktiež eventy. Samotné boje sú veľmi zábavné. Dôležité je načasovanie úderov, ich krytie a využívanie samotného prostredia. Na druhú stranu nepoteší prítomnosť mikrotranzakcií, ktoré majú vplyv na hru a nie len po kozmetickej stránke. Počas matchmakingu si môžete odbehnúť nakúpiť a povinnosť klienta na U-play hoci hru máte zakúpenú na Steame je na smiech. Ak si Ubisoft berie za príklad EA, pre For Honor to môže napriek silnému potenciálu skončiť tvrdým pádom.
frystylo100%
Podle mě je For Honor skvělá hra. Kupte si For Honor, zvolte si mezi vikingy, rytíři a samuraji, a vyrazte do bitvy!


všechny (15) »

Související hry For Honor: Marching Fire

Diskuse o hře For Honor Přidat příspěvek
19.10.2018 16:27 - Nekupovat for honor je to **** od novej seasony to je futuristic game. ktory c...
30.03.2017 20:24 - Chceš byť informovaný o nových hrách ktoré mo...
26.01.2017 21:56 - https://www.youtube.com/watch?v=meE-9rw1Oxo&feature=youtu.be
15.10.2016 06:15 - aj tak si to clovek kupi ked bude chciet a ked nebude chciet tak si to skratka...
15.10.2016 06:02 - toto robi ubisoft z montrealu
...
Zobrazit všechny příspěvky (16) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |