Quantum Break | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 18280 uživatelů

Quantum Break


Žánr:Akčná, Adventúra
Datum vydání:5. Duben 2016
Stránky hry:www.quantumbreak.com
Výrobce:Microsoft Game Studios, Remedy Entertainment
Koupit hru Quantum Break
Koupit hru

Chcete-li přežít v současnosti a zachránit budoucnost, musíte ovládnout čas. Tvůrci her Alan Wake a Max Payne představují Quantum Break – revoluční zábavnou hru, která stírá hranice mezi samotným hraním a televizí. Quantum Break představuje světu novou generaci zábavy.

NAPRAVTE ČAS DŘÍVE, NEŽ VŠECHNO ZNIČÍ
Když se naruší běh času, musíte se vypořádat s katastrofami. V roli Jacka Joyce se budete pohybovat uprostřed obrovských katastrof, které přeskakují v čase tam a zpět. Pokud ale chcete v tomto nestabilním světě přežít, a zastavit kolaps času, musíte nejprve zvládnout své nové časové schopnosti.

VRHNETE SE TO DRAMATICKÉHO PŘÍBĚHU
Nepovedený pokus se strojem času narušil samotnou strukturu času. V boji o záchranu času se musíte utkat se společností Monarch Solutions, nelítostnou korporací vedenou Jackovým bývalým přítelem Paulem Serenem, ze kterého se stal úhlavní nepřítel. Jack se snaží zachránit čas, a Paul se mu v tom pokouší zabránit za každou cenu.

UŽIJTE SI BITVY S ČASEM
Posuňte hranice akčního filmového dobrodružství v tomto světě s narušeným časem. Manipulujte s časem tak, abyste získali navrch. Znehybněte protivníky v jediném okamžiku. Protože do vaší výzbroje patří i čas, souboje jsou nepředvídatelné.

KLIČKUJTE MEZI KOLOSÁLNÍMI KATASTROFAMI
Čas kolem vás kolabuje a vytváří úchvatné časové skoky oběma směry, ve kterých náhle znehybněný svět divoce poskakuje a působí nejrůznější katastrofy.




HW požadavky Quantum Break
Minimální požadavky
  • 64-bit Windows 10
  • Intel Core i5-4460 @ 2.70 GHz / AMD FX-6300
  • 8 GB RAM
  • 55 GB miesta na disku
  • 2 GB grafická karta NVIDIA GeForce GTX 760 / AMD Radeon R7 260x
  • DirectX 12
Doporučené požadavky
  • 64-bit Windows 10
  • Intel Core i7 4790 @ 4 GHz / AMD ekvivalent
  • 16 GB RAM
  • 55 GB miesta na disku
  • 6 GB grafická karta NVIDIA GeForce 980 Ti / AMD Radeon R9 Fury X
  • DirectX 12

Další videa »


Quantum Break - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry
67%

Recenze
Sector.sk90%
Quantum Break je najväčším a najriskantnejším experimentom za celých 21 rokov existencie Remedy, no vyplatil sa. Neznamená revolúciu, no stále je to fascinujúci zážitok, v ktorom sa prelínajú dve rôzne médiá v koherentnej a vynikajúco fungujúcej zmesi. Seriál nie je len do počtu, rozhodnutia majú zmysel a scenár, aj keď už tušíte, kam sa bude uberať, dokáže prekvapiť. Samotné zakončenie je skvelé, rovnako aj uzatvorenie cyklu a zostávajúca atmosféra tajomná, aj keď je zároveň pravda, že sa z otvorených koncov už stáva klišé. Nezaostáva ale ani hrateľnosť, ktorá ponúkne širokú paletu zaujímavých momentov a zábavnú akciu, pri ktorej sa len neskrývate za prekážkami, ale za pomoci časových schopnosti rozdávate smrteľné rany v zlomkoch sekundy. A hlavne to skutočne nie je „filmová“ hra a podobný hybrid. Keď sa hráte, hráte sa naplno. Keď sledujete, tiež to má zmysel a nie je to len polovičná práca. Celý tento zážitok máte za sebou po troch intenzívnych večeroch. Chyby tu sú, najmä ale zamrzí, že si Remedy opäť nepostrážili záverečný súboj. Tých 8-9 hodín sa síce na prvý raz môže javiť málo, no sami dobre viete, že hru ihneď rozohráte opäť. Lebo kdesi vo vás sa na povrch bude prehlodávať pocit: „Čo ak by som sa práve vtedy rozhodol inak?“
Tiscali Games50%
Na některých částech Quantum Break sice je rukopis veteránů z Remedy znát, ale hratelnost je stereotypní a nenápaditá. Navíc nefunguje ani proklamované propojení hry a seriálu, který plní jen roli „gimmicku“ a doplňku.


Moje hodnocení
Ohodnotit


Uživatelé
Andyno60%
Veľmi priemerná záležitosť, čo sa týka nápaditosti a gameplayu. Po grafickej stránke super. Mimika postáv taktiež na vysokej úrovni. Hracia doba nijak závratná, no na to, že sa dokopy nič nové nedeje, je to až-až. 5% za Aidana Gillena.
minuteman90%
+ vyborny a napinavy pribeh
+ stridani hrani za jacka/paula
+ uzasna realita v dobe zastaveni casu, kdy vse stoji
+ hrane cutscene
+ docela dost dlouha kampan na dnesni pomery
+ moznosti volby, kama se bude pribeh ubirat
+ hratky s casem

- grafika a optimalizace neni chvilemi nic moc
- neni melee
malycauner100%
Herni titul s extremne nejbohatsi propracovanosti nejdulezitejsiho tematu v historii Science-Fiction = CASOPROSTOR. Optimalizace hry neni o nic horsi, nez u AC Black Flag, takze si staci jen pohrat s nastavenim sve grafiky a hra jede obstojne ciste.


všechny (19) »


Diskuse o hře Quantum Break Přidat příspěvek
09.12.2016 02:35 - Je uz cestina?
01.10.2016 15:47 - http://www.stiahnito.sk/quantum-break-full-pc-game-part01-rar/46377979
26.04.2016 22:35 - No neviem či to rosbehám na FX 4350
25.04.2016 21:56 - čítal som na fóre že to nejde na niektorých AMD proce...
25.04.2016 19:50 - robymi to iste co tebe co stym ?
...
Zobrazit všechny příspěvky (60) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |