BioMutant | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 30898 uživatelů

BioMutant


Žánr:RPG, Akčná, Adventúra
Datum vydání:25. Květen 2021
Stránky hry:biomutant.com
Výrobce:THQ Nordic, Experiment 101
Koupit hru BioMutant
Koupit hru

Biomutant je akční RPG zasazené do otevřeného světa, v němž se ujmete netradičního hrdiny. Tím je mýval, který prošel mutací a nyní se velice podobá člověku. Ostatně celý tento svět je obydlen zmutovanými zvířaty.

SMRTELNÁ NÁKAZA
Svět hry Biomutant je zasažen přírodní katastrofou a otrávený olej se dostal na povrch a znečistil Strom života, který svými pěti kořeny dává život celé planetě. Pro záchranu Stromu života je potřeba zbavit každý jeden kořen nákazy olejem a porazit monstra okupující jejich okolí. Celý svět je pak rozdělen na 6 kmenů, z nichž ale pouhá polovina si přeje zachránit Strom života a další 3 mají své vlastní plány. Díky propracovanému systému karmy si získáváte vliv u jednotlivých kmenů a ty vám pomáhají ve vašem dobrodružství. Hra je věrna žánru a tak si můžete upravit svého hrdinu k obrazu svému.

SOUBOJE NA JEDNIČKU
Soubojový systém kombinuje boj nablízko se střelbou. Na výběr máte široké množství mečů a střelných zbraní, které můžete plynule měnit. Těšit se můžete na zvyšování levelu i vylepšování jednotlivých atributů, což vede k novým možnostem útoku.

MECHANICKÉ VYLEPŠENÍ
Na svém hrdinovi pak ale můžete vyměnit také mechanické části těla, díky kterým získáte určitou výhodu nad konkrétními nepřáteli. Některé oblasti jsou pak dostupné jen s určitým biomechanickým vybavením a proto je potřeba dobře plánovat.




HW požadavky BioMutant
Minimální požadavky
  • 64-bit Windows 7 / 8.1 / 10
  • 3.5 GHz, AMD FX-8350 / Intel Core i5-4690K
  • 4 GB, NVIDIA GeForce GTX 960 / AMD Radeon R9 380
  • 8 GB RAM
  • 25 GB HDD
  • DirectX 11
Doporučené požadavky
  • 64-bit Windows 10
  • 3.2 GHz, AMD Ryzen 5 1600 / Intel Core i7-6700K
  • 6 GB, NVIDIA GeForce GTX 1660Ti / AMD Radeon RX 590
  • 16 GB RAM
  • 25 GB HDD
  • DirectX 11

Další videa »


BioMutant - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry
68%

Recenze
Tiscali Games70%
Biomutant doplatil na nemalé ambice. Zábavné souboje podpořené skvělým craftingem a krásným světem dostávají K.O. od plochých či rovnou zbytečných systémů, nudné náplně úkolů a příběhu, ze kterého si neodnesete nic. Užijte si přehlídku bitek, ale o moc víc od hry nečekejte.
Sector.sk80%
Biomutant je zábavná vec s parádnym otvoreným svetom, ktorý je radosť objavovať. Svojimi možnosťami sa približuje k MMO titulom, ale prináša zážitok v sólo režime, ktorému nechýba plnohodnotný dej a patričná hĺbka. No niektorí hráči budú reptať, že je hra pomerne plytká a nebudú úplne spokojní. Post-apokalyptická vízia krajiny s rozkošnými obyvateľmi tak trochu pripomína rozprávkovo ladený Fallout. A vďaka prímesi orientu, bojových umení, ale aj spirituálnej zložke a vlastne aj vašej chlpatej podobe, sa môžete cítiť tak trochu ako Opičí kráľ.


Moje hodnocení
Ohodnotit


Uživatelé
sanci2190%
Musím uznať, že táto hra má svoje čaro. Na hru som sa tešil už od jej prvého oznámenia. Konečne je tu, konečne ju hrám. Prekvapila ma viac než som očakával.
Veľký otvorený svet, zaujímavá dejová línia množstvo bočných úloh, ktoré vás nútia preskúmať otvorený svet a ktoré nie sú stereotypné. Na každom kroku sa niečo deje a na každom mieste niečo nájdete. Celkovo tvorcovia hry vytvorili niečo čo už tu dlho nebolo, kvalitnú a pekne graficky spracovanú hru do ktorej sa rozhodne oplatí vstúpiť. V hre tak strávite viac ako 50 hodín pri plnení všetkých úloh. Určite za zmienku stojí aj to, že bočné úlohy sa nenachádzajú len tak na určitých bodoch ako to zvykne byt vo väčšine hrách. Cestovaním po svete spoznávate rôzne postavy, ktoré na vás budú mať prosbu a či ju prijmete alebo nie je to len na vás no rozhodne sa však oplatí keďže vo väčšine prípadov tie odmeny za to stoja.
+grafika
+otvorený svet
+kopec úloh
+kvalitne spracovaný systém hry
+postavy
+dejové línie
+vyše 50 hodín hrania
- zatiaľ na určitých miestach zle optimalizované čiže veľké dropy fps
Debreno97%
Iba drobné detaily delia túto hru od dokonalosti. Napriek rôznym recenziám je to po dlhej dobe hra, ktorá ma očarovala. Krásna grafika, prostredie, bojový systém, veľký, otvorený svet (ktorých ja osobne paradoxne vôbec nie som fanúšikom). Neuveriteľná atmosféra, odporúčam všetkým, ktorých lákala Zelda.


všechny (8) »


Diskuse o hře BioMutant Přidat příspěvek
02.07.2021 17:11 - https://www.youtube.com/watch?v=FTKVPkmfijw
26.05.2021 17:02 - https://www.youtube.com/watch?v=xwrlzcjE_Gg&feature=youtu.be
Zobrazit všechny příspěvky (2) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |