Starfield | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 8295 uživatelů

Starfield


Žánr:Akčná, RPG
Datum vydání:6. Září 2023
Stránky hry:bethesda.net/en/game/starfield
Výrobce:Bethesda Softworks
Koupit hru Starfield
Koupit hru

Nové epické vesmírné dobrodružství jménem Starfield je zde. Hra je sandboxové RPG ve které můžete být, čím chcete, prožívat jednotlivé příběhy, procházet mezi planetami a stanicemi.

V sci-fi RPG Starfield si vytvoříte libovolnou postavu a s jedinečnou svobodou se vydáte na epickou cestu za odpovědí na největší záhadu lidstva. V roce 2330 se lidstvo vydalo mimo naši sluneční soustavu, osídluje nové planety a žije coby vesmírný národ. Vy se přidáte ke Constellation – k poslední skupině vesmírných objevitelů, kteří hledají vzácné artefakty po celé galaxii – a budete zkoumat rozsáhlý vesmír.

VYPRÁVĚJTE SVŮJ PŘÍBĚH
Ve hře Starfield je nejdůležitější příběh ten, který vyprávíte vy se svou postavou. Začněte svou výpravu tak, že si upravíte vzhled a určíte si příběhové pozadí a vlastnosti. Budete zkušeným objevitelem, okouzlujícím diplomatem, plíživým kyber runnerem, anebo něčím úplně jiným? Volba je na vás. Rozhodněte se, kým budete a čím se stanete.

PROZKOUMEJTE VESMÍR
Vydejte se na cestu mezi hvězdami a objevte víc než 1000 planet. Pohybujte se v rušných městech, prohledávejte nebezpečné základny a zdolávejte divokou krajinu. Poznejte a verbujte hrstku zajímavých postav, přidejte se k výpravám různých frakcí a plňte zakázky po osídlených soustavách. Neustále na vás budou čekat nové příběhy a zážitky.

BUĎTE KAPITÁNEM NA LODI SVÝCH SNŮ
Pilotujte loď svých snů a velte posádce. Přizpůsobte si vzhled lodi, upravte klíčové systémy včetně zbraní a štítů a získejte jedinečné bonusy díky členům posádky. V hlubokém vesmíru se zapojíte do riskantních leteckých soubojů, narazíte na náhodné mise, budete kotvit na vesmírných stanicích a dokonce můžete napadnout a zabavit nepřátelské lodě, které si přidáte do sbírky.

OBJEVUJTE, SBÍREJTE, BUDUJTE
Objevujte planety a jejich faunu, flóru a suroviny potřebné k výrobě všeho od léků a jídla po vybavení a zbraně. Budujte předsunuté stanice, najímejte posádku, která bude pasivně těžit materiál, a zakládejte nákladní spoje kvůli přepravě surovin mezi nimi. Investujte tyto suroviny do výzkumných projektů a odemkněte si jedinečné výrobní recepty.

NABITO A ODJIŠTĚNO
Vesmír dokáže být nebezpečné místo. Díky vyladěnému soubojovému systému získáte nástroje na řešení každé situace. Ať už dáváte přednost dalekonosným puškám, laserovým zbraním či demolicím, každý druh zbraně lze upravit podle vašeho herního stylu. Prostředí s nulovou gravitací obohacují souboje o chaotickou podívanou, zatímco tryskové batohy dávají hráčům dosud nevídanou svobodu pohybu.




HW požadavky Starfield
Minimální požadavky
  • Windows 10
  • AMD Ryzen 5 2600X / Intel Core i7-6800K
  • AMD Radeon RX 5700 / NVIDIA GeForce 1070 Ti
  • 16 GB RAM
  • 125 GB SSD
  • DirectX 12
Doporučené požadavky
  • Windows 10 / 11
  • AMD Ryzen 5 3600X / Intel i5-10600K
  • AMD Radeon RX 6800 XT / NVIDIA GeForce RTX 2080
  • 16 GB RAM
  • 125 GB SSD
  • DirectX 12

Další videa »


Starfield - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry
75%

Recenze
Tiscali Games70%
Starfield je bezkonkurečně rozsáhlá a obsáhlá space opera. Byť se hraje příliš podobně jako předchozí hry Bethesdy a průzkum planet je nudný, zabaví zajímavými příběhy a vypadá skutečně nadpozemsky.
Sector.sk95%
Starfield je parádna sci-fi RPG, ktorá ide svojou cestou a nejde cestou iných vesmírnych simulácií ani sandboxových craftovačiek. Najlepšie sa to dá opísať ako Fallout mixnutý s Mass Effectom, pričom sa hra snaží držať viac pri zemi. Ponúka ľuďmi kolonizovaný vesmír v NASA punk štýle, bez mimozemšťanov, ale s tajomnými artefaktmi, ktoré sú základom nosného príbehu. Tony vedľajších možností to celé následne rozširujú a dobre spracovaná akcia všetko podčiarkuje. Engine síce je už na hrane svojich možností a cítiť to na delení prostredí a nahrávaniach, ale stále dokáže veľmi pôsobivo zachytiť vesmír.


Moje hodnocení
Ohodnotit


Uživatelé
...pivo...46%
takto si lietanie vesmirom medzi planetami nepredstavujem , neustále animácie vzlietnutia /pristánia je 21 storocie a obrovska betsehda nevie urobit pristatie na planetu...je to nudné a nezáživne , hru som vyskušal ,viac ako 10 eur by som zanu nedal
malycauner50%
Nic ve zlym, Bethesdo, ale tohle se ti moc nepovedlo. Pekna grafika a optimalizace, pestrost palebne sily, cestovani vesmirem pomoci hyperskoku, zkoumani planet a.. ? A to je vse ? Kde je ten uzasny pribeh, ta zajimavost, ta pohonna jiskra co me ma motivovat pokracovat dal? Bohuzel to tam neni a tim padem je to sice velikanska hra, ale bez velikanskeho potencialu.


všechny (12) »


Diskuse o hře Starfield Přidat příspěvek
13.09.2023 21:26 - Pretexturovany morrowind v lepsej grafike... it just works 8-)
13.09.2023 21:26 - Pretexturovany morrowind v lepsej grafike... it just works
Zobrazit všechny příspěvky (2) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |