Graveyard Keeper | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21159
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 18548 uživatelů

Graveyard Keeper


Žánr:Simulátor, Management
Datum vydání:15. Srpen 2018
Stránky hry:www.graveyardkeeper.com
Výrobce:tinyBuildGAMES, Lazy Bear Games
Koupit hru Graveyard Keeper
Koupit hru

Hra Graveyard Keeper sleduje příběh jednoho zamilovaného chlapíka v současnosti, který se ale pomocí magie přenese do období středověku, kde se z něj stane nezkušený hrobník. Vůbec neví, co se stalo, a tak mu nezbývá, jen se podvolit dané situaci, sesbírat zkušenosti, splnit, co se od něj čeká a možná... možná se dostane zpět do 21. století.




HW požadavky Graveyard Keeper
Minimální požadavky
  • Windows 7
  • Intel Core i5 1.5 GHz
  • 1 GB grafická karta s podporou Shader Model 3.0
  • 4 GB RAM
  • 1 GB HDD
  • DirectX 10

Další videa »


Graveyard Keeper - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry
61%

Recenze
Sector.sk50%
Dôvod, prečo by ste mali s Graveyard Keeper strácať čas, sa hľadá ťažko. Je to síce príjemná oddychovka, kde sa nemusíte nikam ponáhľať, no monotónnosť hre podkopáva nohy.


Moje hodnocení
Ohodnotit


Uživatelé
morgast90%
Hru hraji už od verze 1.030 (až nyní po verzi 1.206) a za mne osobně jedna z nejlepších her v daném žánru. Postupně se navíc zlepšuje s každou verzí a nemá široko daleko konkurenci. Proklamovaná Stardew Walley se v tomto ohledu nechytá ani omylem! Hodnocení kolem 50% je doslovně sprostou pomluvou této skvělé hry, která má možná jen jednu "chybu". V mnoha věcech nemá hluboce rozpracovaný tutorial, což zlobí ty, kdož potřebují být vedeni "za ručičku". I zde postupně bylo zavedeno řešení (příkladem alchymistické recepty můžete nově kupovat atd.) Hra vám dává úžasnou volnost jak k průzkumu, tak i k objevování hry samotné. To vše v kombinaci s notnou dávkou černého humoru z tohoto počinu dělá široko daleko nezapomenutelný zážitek, na který člověk dlouho vzpomíná. V neposlední řadě je zde i vynikající Jethrův překlad (Jethro, srdečné díky za Tvou vynikající práci!) a to pro všechny dosud vyšlé verze hry!
DjMartis95%
Jedným slovom Wou! Nečakal som že pri PixelArtovej hre dokážem utopiť toľko hodin. Hra je dynamická, dejova línia veľmi dobre prepletená s nečakanými pasážamy. Nájdu sa tam aj referencie na rôzne postavy z hier alebo filmov. Humor nezaostáva, a dobre som sa bavil. Odporúčam zahrať v CZ ale aj so základnymi znalosťami ANJ sa určite neztratíte. Počas hry som narazil len na veľmi málo bugov, ktoré boli skôr ohľadom rozhovorových bublín. Nič čo by rozbijalo hru! Určite odporúčam na takéto, oddychové hranie :) za mňa 9.5/10.

PLUS:
+hrateľnosť
+príbeh
+humor
+postavy
+pekná grafika
+podarený crafting system

MÍNUS:
-občasné bugy pri konverzáciach


všechny (3) »


Diskuse o hře Graveyard Keeper Přidat příspěvek
Žádné diskusní příspěvky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |