Detroit: Become Human | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 34905 uživatelů

Detroit: Become Human


Žánr:Adventúra
Datum vydání:12. Prosinec 2019
Stránky hry:www.playstation.com/en-us/games/detroit-become-h...
Výrobce:Quantic Dream, Sony
Koupit hru Detroit: Become Human
Koupit hru

Hra Detroit: Become Human je thriller na styl neo-noir, který se odehrává v blízké budoucnosti, ve městě Detroit. Androidi, kteří vypadají přesně jako lidské bytosti, je nahradili ve většině úloh, jsou to dělníci, chůvy, zahradníci, zdravotní sestry, učitelé, prodavači a vykonávají mnohé další povolání. Příběh se začíná nevysvětlitelným incidentem, který začal ovlivňovat androidy. Někteří se bez stopy ztratí, další vykazují neobvyklé chování a podivuhodné náznaky emocí. Začínají se šířit zvěsti o deviantních Andoridech, ale nikdo přesně neví, co se ve skutečnosti děje.

Vžijte se ve hře Detroit: Become Human do kůže třech různých androidů při kolísání světa na pokraji chaosu. Vaše rozhodnutí dramaticky rozhodují o dramatických a intenzivních momentech hry. S tisíci rozhodnutí a tucty zakončení se podílíte na budoucnosti Detroitu.

Connor
Na kterou stranu se přidáte? Staňte se androidem nejvyspělejší technologie, který vyšetřuje scény zločinů a rozruch napříč Metropolis Detroitu. V roli speciálního policejního vyšetřovatele Connora, je vaším úkolem asistovat policejnímu oddělení při pátrání po deviantních Android, který se pokazilo naprogramování, opustit své majitele, nebo se staly zločinci. Zůstane při vaší práci chladní, vypočítaví a analytických? Nebo začnete soucítit s kritickými situacemi ostatních androidů a začnete přemýšlet nad legitimitou vaší úlohy?

Markus
Kde nastává limit při boji za svobodu? Vaše šance vzkřísit jiskru, která může vést k vzpouře androidů leží na bedrech Markuse, dalšího z deviantních androidů, kterému se pokazilo programování. Po úniku od svého pána a přidání se k narůstající ilegální skupině, se Markus dostává do vedení organizovaného osvobození androidů. Lidským obyvatelům Detroitu musíte poslat silný vzkaz, bude podán formou pacifistického rozvratu nebo vzdorovitého násilí?

Kara
Co znamená stát se člověkem? Prostřednictvím očí nově vyrobeného androida s chybným programováním se podívejte na chudou a zchátralé stránku Detroitu. Kara je označena za deviatného androida a je na útěku spolu nevinným děvčátkem, které ochraňuje. Kara se ocitá v brutálním světě, ve kterém ji musíte vést k přijetí nerovností kolem ní, nebo k boji proti nim a snaze ochránit adoptované dítě.




HW požadavky Detroit: Become Human
Minimální požadavky
  • 64-bit Windows 7
  • Intel Core i5-2400 @ 3.4 GHz
  • 2 GB, NVIDIA GeForce GTX 660
  • 4 GB RAM
Doporučené požadavky
  • 64-bit Windows 10
  • Intel Core i7-2700K
  • 8 GB, NVIDIA GeForce GTX 1080
  • 12 GB RAM

Další videa »


Detroit: Become Human - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry
85%

Recenze
Sector.sk85%
Detroit: Become Human sa snaží stavať na detailoch. Ešte pred spustením hry, v menu, vás začne oslovovať android. Už po pár spusteniach zistíte, že tá postava androida celkom trefne reaguje na to, koľko času ste už pri hre strávili a kedy ste ju naposledy hrali. Dokonca sa nebojí uťahovať si z vás. Podobná filozofia je v Detroite vidieť po celú hernú dobu, a to v takmer každom ohľade. Vizuálne spracovanie poteší oko, prepracované možnosti rozhodnutí dostanú tých, ktorí sa rozplývali už pri Heavy Rain a príbeh vás skôr prekvapí ako sklame. Na hre mi výraznejšie prekážala len jediná vec - kratšia herná doba. Príbehom môžete prejsť za 10 hodín, no vzhľadom na jeho rozsiahlosť na mňa v závere pôsobil dosť zbrklo, ako keby na konci chýbalo ešte zopár scén. Postavy by si jednoznačne zaslúžili viac pozornosti a priestoru. A aj keď si hru zahráte niekoľkokrát a zakaždým môže mať odlišný priebeh, naozaj výborná atmosféra z prvého prechádzania sa už nenávratne stratí.
Tiscali Games90%
Hra Detroit: Become Human sází na poutavé vyprávění s vypjatými emocionálními momenty, závažná rozhodnutí a propracované postavy. Skvěle se na ni dívá a skoro tak dobře se i hraje, a těch pár chyb v ovládání jí rádi odpustíte.


Moje hodnocení
Ohodnotit


Uživatelé
Laserdance1786%
Vynikajúco spracovaná hra kde vôbec neide o hranie, ale hlavne o príbeh.Pri hraní som si nepripadal ako hráč, ale skvôr ako scenarista a režisér filmu. Čo je skvelá zábava vlastne.

+ príbeh, viac koncov, prelínani sa deja medzi postavami
- niekedy nejasné možnosti pri odpovediach, ovládanie
Neanderthal80%
Rok 2038. Svetová populácia: 10 miliárd. Priemerná teplota stúpla na Zemi od roku 2000 o 3 °C. Plocha pralesov sa od roku 2000 znížila o 79 % a plocha koralových útesov o 58 %. Včely sa oficiálne stali vyhynutým druhom. Androidy, ktoré boli vytvorené, aby slúžili ľuďom, sa začínajú osamostatňovať spod ich nadvlády. Toto je príbeh troch úplne rozdielnych androidov, ktorých cesty sa spájajú. O týchto cestách rozhodujeme my, hráme na preskáčku za každého zvlášť a svojimi rozhodnutiami rozvíjame nasledujúci dej. Svet však nie je otvorený, nemôžeme ísť, kam chceme, máme vyčlenený priestor výlučne pre plnenie konkrétnej úlohy, žiadne bočné úlohy neexistujú. Neexistuje v hre ani nič také ako load, počas časovo obmedzených rozhovorov a akcií všetko pokazíme veľmi ľahko proste tým, že klikneme na nesprávne tlačítko. Potom sa načíta záchytný bod spred x minút a môžeme všetko hrať odznova. Boje sú priame strety, z ktorých sa nedá ujsť, nedá sa nič popredu premyslieť. Budú vaše androidy pacifisti, alebo podnietia ozbrojenú revolúciu?


všechny (20) »


Diskuse o hře Detroit: Become Human Přidat příspěvek
20.06.2020 19:01 - https://www.youtube.com/watch?v=WSrM8oRBLP4&feature=youtu.be
Zobrazit všechny příspěvky (1) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |