Werewolf: The Apocalypse - Earthblood | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21159
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 27220 uživatelů

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood


Žánr:Akčná, RPG
Datum vydání:4. Únor 2021
Stránky hry:werewolf-videogame.com
Výrobce:Cyanide Studio, Nacon
Koupit hru Werewolf: The Apocalypse - Earthblood
Koupit hru

Akční RPG Werewolf: The Apocalypse – Earthblood přináší temnou alternativní verzi naší reality. Svět obývají stvoření z různých legend a mýtů. Hrát budete za vlkodlaka Cahala, který se vrací z vyhnanství, aby pomohl ohroženému klanu a zabránil narušení rovnováhy přírody. Cahal se s ostatními vlkodlaky musí postavit mocné upíří korporaci Pentex a vyhrát válku.

Příběh hry se odehrává na americkém severozápadě a Cahal se může transformovat do podoby vlka, člověka nebo vlkodlaka. Transformace je důležitá pro plnění různých úkolů, včetně průzkumu prostředí, konverzace a boje. Každá forma má tedy svou specifickou hratelnost. Vlčí formu budete využívat při průzkumu, sledování, špionáži nebo při cestování úzkými průchody. Lidská podoba slouží pro interakci, ať už jde o obsluhu strojů nebo rozhovory s lidmi. Forma vlkodlaka je ideální k boji. Ale pozor, při této formě může Cahala postihnout šílenství a on nebude vědět, kdo jsou přátelé a kdo nepřátelé. Jediný způsob, jak se zbavit šílenství je zabít všechny přítomné, bez ohledu na to, co jsou zač.

K dispozici je strom dovedností, prostřednictvím něhož je možné Cahala vyvíjet, vybrat si můžete různé archetypy spojené se slabými a silnými stránkami. Pochopitelně se ve hře nachází i nadpřirozené dovednosti. Kromě hlavních misí nezapomněli vývojáři ani na vedlejší úkoly, které je možné postupně odemykat.




HW požadavky Werewolf: The Apocalypse - Earthblood
Minimální požadavky
  • Windows 10
  • Intel Core i5-3470 / AMD FX-8370
  • NVIDIA GeForce GTX 650 1GB / AMD Radeon HD 7790 1GB
  • 4 GB RAM
Doporučené požadavky
  • Windows 10
  • Intel Core i7-8700 / AMD Ryzen 5 3600X
  • NVIDIA GeForce GTX 780 3GB / AMD Radeon R9 290 4GB
  • 8 GB RAM

Další videa »


Werewolf: The Apocalypse - Earthblood - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry
44%

Recenze
Tiscali Games50%
Studio Cyanide nadále drží velmi nízkou laťku kvality. I Werewolf sklouzává do vod průměru kvůli své na dnešní poměry až neuvěřitelné béčkovosti pramenící z otřesné vizuální prezentace a zastaralosti systémů. Ale i přes všechny nedostatky, kterých je víc než dost, je zábavné střídat tři formy člověk-vlk-vlkodlak a zejména masakrování nepřátel z pozice krvelačné bestie je až překvapivě uspokojivé.
Sector.sk50%
Pri pohľade na Werewolf: The Apocalypse – Earthlood sa ťažko dá veriť, že Cyanide Studio hru vydalo s hrdosťou a čistým svedomím. Aj keď hra neuveriteľne zaostáva po grafickej stránke, vývojárom sa nepodarilo ani vybalansovať hrateľnosť so súbojmi a zakrádaním. Stealth aspekt je poznačený absurdným správaním nepriateľov a frustráciou, ktorú má vybiť následná premena na Crinos. Sekanie drobných a ničím nezaujímavých nepriateľov v koži obrovského monštra však pôsobí plytko, a tak ani jeden typ hrateľnosti neprináša pocit zadosťučinenia. Werewolf: The Apocalypse – Earthlood mohol byť zaujímavým experimentom a predstavením inak pútavého sveta zo stolovej RPG, keby však vyšiel niekedy pred 10 rokmi. V súčasnosti ale hru možno označiť ako nevydarený štart značky Werewolf na poli videohier.


Moje hodnocení
Ohodnotit


Uživatelé
Jasper1310%
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


všechny (4) »

Související hry Werewolf: The Apocalypse - Heart of the Forest

Diskuse o hře Werewolf: The Apocalypse - Earthblood Přidat příspěvek
01.03.2021 18:47 - Ahoj. Baví Ťa futbal? Hráš online hry ale štve Ť...
04.02.2021 19:05 - https://www.youtube.com/watch?v=XAxQsaFBF0I&feature=youtu.be
Zobrazit všechny příspěvky (2) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |