Forza Horizon 5 | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 18329 uživatelů

Forza Horizon 5


Žánr:Racingovka
Datum vydání:9. Listopad 2021
Stránky hry:forza.net/horizon/
Výrobce:Microsoft Game Studios, Playground Games
Koupit hru Forza Horizon 5
Koupit hru

Forza Horizon 5 nabízí neomezenou zábavu při řízení aut ve stále se vyvíjejícím otevřeném světě, dynamické počasí, změnu ročních období a možnost prozkoumat nádhernou krajinu Mexika. Jedná se o dosud největší hru ze série Forza Horizon.

VAŠE DOBRODRUŽSTVÍ V HORIZONU
Vydávejte se na výpravy v pestrém a neustále se měnícím otevřeném světě se zábavným ježděním a závoděním bez hranic v mexické krajině se stovkami nejlepších aut světa.

ROZMANITÝ OTEVŘENÝ SVĚT
Prozkoumejte rozmanitý svět plný protikladů a krásy. Objevte živoucí pouště, bohaté džungle, historická města, skryté trosky, nedotčené pláže, rozlehlé kaňony a sopku se zasněženým vrcholem tyčícím se do oblak. Ponořte se do rozsáhlé kampaně se stovkami výzev a odměn za to, že budete dělat to, co máte rádi. Poznejte nové postavy a rozhodujte o výsledcích příběhových misí v Horizonu.

ŽIVOUCÍ SVĚT
Překonejte někdy až nebezpečné rozmary mexického klimatu, jako jsou obrovská písečná tornáda a nelítostné tropické bouře v měnícím se světě, kde se roční doby střídají každý týden. Budou na vás vždy čekat nové události, výzvy, odměny a věci do sbírky v nových oblastech, které můžete objevovat.

SPOLEČENSKY OTEVŘENÝ SVĚT
Dejte se do hromady s dalšími hráči a vydejte se do Horizon Arcade, kde si užijete spoustu zábavných a ujetých výzev, se kterými si můžete vychutnávat akci a zábavu bez nabídek a načítacích obrazovek.

VÁŠ SVĚT
Pomocí sady nástrojů EventLab si vytvářejte zábavu podle své chuti s vlastními závody, výzvami, kaskadérskými úkoly a novými herními režimy. K dispozici máte víc možností přizpůsobení svých aut, než kdy dřív. Pomocí funkce Gift Drops můžete své výtvory sdílet s ostatními.




HW požadavky Forza Horizon 5
Minimální požadavky
  • 64-bit Windows 10
  • Intel i5-4460 / AMD Ryzen 3 1200
  • NVIDIA GeForce GTX 970 / AMD Radeon RX 470
  • 8 GB RAM
  • 110 GB HDD
  • DirectX 12
  • Broadband Internet connection
Doporučené požadavky
  • 64-bit Windows 10
  • Intel i5-8400 / AMD Ryzen 5 1500X
  • NVIDIA GeForce GTX 1070 / AMD Radeon RX 590
  • 16 GB RAM
  • 110 GB HDD
  • DirectX 12
  • Broadband Internet connection

Další videa »


Forza Horizon 5 - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry
90%

Recenze
Tiscali Games90%
Nová Forza Horizon je tady, ale se slovem „nová“ se musí zacházet opatrně. Z valné většiny je totiž pátý díl stejný jako ten čtvrtý. Obsah akorát po všech stránkách nabobtnal, kariéra prohloubila své vyprávění a vyznavači multiplayeru a sdílených zážitků mají ještě více možností, jak se vyřádit. Jedná se o vůbec nejplnější díl s potenciálem zabavit vás po nadcházející roky, a protože se čtyřka řadí k nejlepším závodním hrám všech dob, nemůže na tom její mírná evoluce být jinak.
Sector.sk95%
Forza Horizon 5 je pravdepodobne najlepšia arkádová racingovka, aká kedy vyšla. Sčasti za to vďačí aj tomu, že nie je tak úplne o pretekaní. Úplne vo všetkom pokročila oproti predchodcom – väčší svet, viac obsahu a, bohužiaľ, aj viac bugov.


Moje hodnocení
Ohodnotit


Uživatelé
Hardcore100%
+ enormné množstvo áut
+ grafika
+ herné možnosti
+ viacero možností vylepšovať - najmä výkon, konkrétne veľké množstvo prevodoviek
+ Mapa

- obmedzenejšia možnosť vizuálnej customizácie vozidiel

Forza Horizon 5 jednoznačne nesklamala a podľa môjho subjektívneho názoru drží opäť po FH4 prvenstvo na trhu oddychových racingoviek. Mapa Mexika je citeľne väčšia ako Británia v FH4. Ovládanie áut mi príde z hľadiska ich fyziky ešte o kus lepšie ako už v prípade takmer bezchybného minulého dielu. Forza vás opäť doslova pohltí od prvej minúty. Čo sa grafiky týka, tak klobúk dole. FH4 vyzerala po grafickej stránke nádherne, FH5 grafiku doťahuje do dokonalosti - ak máte grafickú kartu rady RTX, tak vám hra umožní nastaviť Ray Tracing a prostredie na čele s autami vyzerá na určitých miestach pomaly porovnateľne s realitou. Customizácia vozidiel je o kus ďalej najmä vďaka veľkej možnosti výberu prevodoviek, keď auto vylepšujete, avšak tak ako i v prípade FH4 je customizácia vizuálnej stránky auta pomerne podobne ako i v prípade minulého dielu.
Verím ,že pre mnohých môže byť moja recenzia písaná v prílišných superlatívoch, avšak máte moje slovo, že som sa snažil nájsť i nedostatky, nuž bohužiaľ aj keď sa ich budete snažiť hľadať, tak máte vážne problém. Vedeli by sme povedať, že v tomto titule absentuje nejaké väčšie mesto ako bol Edinburgh v FH4, ale na druhú stranu tu zase obj


všechny (20) »

Související hry Forza Motorsport
Forza Horizon 5: Rally Adventure
Forza Horizon 5: Hot Wheels
Forza Horizon 4: Lego Speed Champions
Forza Horizon 4: Fortune Island
Forza Horizon 4
Forza Motorsport 7
Forza Horizon 3: Hot Wheels
Forza Horizon 3: Blizzard Mountain
Forza Horizon 3
Forza Motorsport 6: Apex

Diskuse o hře Forza Horizon 5 Přidat příspěvek
18.03.2022 15:48 - LINK NA ULOZTO: https://lnk.sk/npqi
13.11.2021 13:09 - toto uz nahralo normalne https://youtu.be/t8uLfOwNr0o
12.11.2021 17:53 - https://youtu.be/ETjcM6MLcCg
Zobrazit všechny příspěvky (3) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |