#DRIVE Rally | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21183
5455
5063
1438
1600
7336
6045
12925
1687

Online 12609 uživatelů

#DRIVE Rally


Žánr:Racingovka
Datum vydání:2024
Stránky hry:www.drive.game
Výrobce:Pixel Perfect Dude
Koupit hru #DRIVE Rally
Koupit hru

#DRIVE Rally vám umožní znovu prožít 90. léta, zlatou éru rallye, kdy prach, bláto a sníh byly odznaky cti. Uvolněte surovou sílu legendárních rallyových bestií a obdivujte ohromující krajiny. Pamatujte: čím rychleji pojedete, tím lépe!

#DRIVE Rally nejenže zachycuje ducha 90. let, ale také ho znovu rozněcuje pro novou generaci řidičů. Ať už jste veterán na šotolinových cestách nebo nováček, který si jen chce namočit pneumatiky, tato hra vám umožní znovu a znovu redefinovat rychlost.

#DRIVE Svět
Od slunečných krajin Dry Crumbs přes šeptající lesy Holzbergu až po chladnou divočinu Revontuli. Vydejte se na cestu do rozmanitého světa, jaký jste v závodních hrách ještě nezažili.

Legendární vozy
Sedněte za volant legendárních rallyových vozů, jako jsou Das Holzwagen, The Doggo, The Bobond a mnoho dalších. Tentokrát se vracíme do 90. let, takže budou i novinky. Das Sandsturm a Celestia jen pro začátek!

Vášniví navigátoři
Váš navigátor může být vaším největším fanouškem a nejpřísnějším soudcem. Je to partnerství, které stojí na výkonu a emocích. Společně oslavujte vítězství, ale buďte připraveni čelit kritice v neúspěších.

#DRIVE Design
Postavte si svá auta od základu tak, aby odpovídala vašemu závodnímu stylu a způsobu rally. Upravte si karoserii, lak, nálepky a poté přidejte třešničku na dortu v podobě vlastních dekorací.




Další videa »


#DRIVE Rally - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry

Hra ještě nevyšla.



Diskuse o hře #DRIVE Rally Přidat příspěvek
Žádné diskusní příspěvky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |