Diesel Legacy: The Brazen Age | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21181
5455
5063
1438
1600
7336
6045
12925
1687

Online 16642 uživatelů

Diesel Legacy: The Brazen Age


Žánr:Akčná, Bojové umenie
Datum vydání:2024
Stránky hry:diesellegacy.com
Výrobce:Modus Games
Koupit hru Diesel Legacy: The Brazen Age
Koupit hru

Diesel Legacy je ručně kreslená bojovka, ve které proti sobě stojí čtyři hráči ve dvou týmech. Každá nádherně zpracovaná aréna obsahuje tři roviny, mezi kterými se můžete volně pohybovat, a i když je některý hráč poražen, jeho boj tím zdaleka nekončí.

Spolupracujte dál ze záhrobí se stále stojícím spoluhráčem, prodlužujte jeho komba, vykrývejte útoky proti němu nebo mu pošlete na pomoc svou esenci – to vše s cílem dosáhnout knockoutu obou protivníků.

ROZHODNĚTE O OSUDU ŽELEZNÉHO MĚSTA
Proveďte postavy jejich vlastním, jedinečným příběhem zasazeným do detailně zpracovaného herního světa inspirovaného žánrem dieselpunku. Bitva o budoucnost právě dosáhla bodu zlomu!

AKČNÍ SOUBOJE DVOU PROTI DVĚMA
Čtyři hráči si mohou vybrat své oblíbence z nabídky unikátních hratelných postav a potom proti sobě bojovat online nebo offline!

JEDEN SOUBOJ, TŘI ROVINY
Zamotejte soupeřům hlavu v detailně zpracovaných arénách plných života. Přeskočte mezi rovinami, získejte výhodu nad protivníkem a přeneste souboj do nové dimenze!

VYŘAZENI… NE VYŘÍZENI
I když je jeden z hráčů poražen, jeho boj tím nekončí. Vykrývejte ze záhrobí útoky proti spoluhráči nebo mu soustředěním své esence pomozte uniknout ze svízelné situace – zkrátka mu buďte dál k ruce, aby si dokázal poradit s nepřízní osudu!

OBSÁHLÝ TRÉNINKOVÝ REŽIM
Zlepšujte svoje dovednosti sami nebo společně s partnerem! Trénujte komba, nahrávejte a analyzujte situace, prohlížejte si hitboxy postav i frame data útoků a společně vylepšujte týmovou strategii za pomoci bohaté palety tréninkových nástrojů přizpůsobených hráčům všech dovednostních úrovní.

POKROČILÝ SYSTÉM PŘEHRÁVÁNÍ ZÁZNAMŮ
Učte se ze svých chyb... i chyb ostatních! Přehrávejte si zápasy, přetáčejte je rychle dopředu i dozadu, nechte si zobrazit hitboxy a frame data nebo posouvat souboj dopředu snímek po snímku. V kterémkoliv okamžiku můžete navíc převzít kontrolu nad zápasem, zopakovat si ho a změnit tak svůj osud.




Další videa »


Diesel Legacy: The Brazen Age - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry

Hra ještě nevyšla.



Diskuse o hře Diesel Legacy: The Brazen Age Přidat příspěvek
Žádné diskusní příspěvky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |