Ara: History Untold | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21177
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 6364 uživatelů

Ara: History Untold


Žánr:Strategická
Datum vydání:3. čtvrtletí 2024
Stránky hry:www.arahistoryuntold.com
Výrobce:Microsoft Game Studios, Oxide Games
Koupit hru Ara: History Untold
Koupit hru

Vybudujte národ a veďte své občany napříč dějinami k vrcholu lidských úspěchů tím, že objevíte nové země, rozvinete umění a kulturu, budete provozovat diplomacii a bojovat se svými soupeři, abyste dokázali, že jste největší vládce všech dob. Hra Ara: History Untold se vyznačuje známými i inovativními herními mechanismy a přináší evoluci velkolepé historické strategie bez předem daných cest k vítězství, což představuje nekonečné množství možností. Rozhodnutí, která učiníte, určují svět, který vytvoříte, vaše zkušenosti a váš odkaz. Teď je to Váš svět.

PROZKOUMEJTE POHLCUJÍCÍ ŽIVÝ SVĚT
Prozkoumejte dynamický živý svět plný života a kouzla v rozlehlých krajinách od tropických džunglí až po písečné pouště při objevování zdrojů, které potřebujete k rozvoji svého národa. Sledujte jak svět ožívá v živých, realistických detailech, jak se jeho obyvatelé pohybují po celém světě a dynamicky reagují na období zdraví a nemoci, války a míru, bohatství a zoufalství s jedinečnými biomy, kulturami a epochami, které představují rozmanitost lidských zkušeností.

VYBUDUJTE SVŮJ NÁROD
Vaše země je vaše malířské plátno - postavte různá vylepšení od kováren přes knihovny až po citadely a katedrály. Výzkoumejte různé technologie. Optimalizujte bohatě propracovaný průmyslový ekonomický systém řemesel. Říďte každý detail, produkci jednoho mlýna, statistiky obyvatel města i kombinované zdroje celého národa. Vytvořte si budoucnost nekonečných možností.

VLÁDNĚTE SVÝM STYLEM
Vezměte si na sebe plášť nejvlivnějších osobností historie a svými rozhodnutími přetvořte svět. Budete vládnout Egypťanům jako královna Nefertiti, Řekům jako Sapfó nebo Spojeným státům jako George Washington? Vyberte si z jedinečných vůdců, kteří představují různé národy, lidi a herní styly s vlastnostmi ovlivňujícími hratelnost, s nimiž mohou hráči experimentovat, a s odlišnými osobnostmi, které pomáhají určovat jejich chování jako sousedů, spojenců nebo nepřátel s umělou inteligencí.

ZAŽIJTE SKUTEČNÉ SIMULTÁNNÍ TAHY
V každém tahu se akce a volby každého národa řeší současně, což vede k napětí, očekávání, jedinečným výsledkům a překvapivým zvratům v klasické tahové hře. Osud vašich lidí bude záviset na vašich rozhodnutích a vaší schopnosti předvídat další kroky protivníka, což prověří vaše vůdcovské schopnosti.




Další videa »


Ara: History Untold - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry

Hra ještě nevyšla.



Diskuse o hře Ara: History Untold Přidat příspěvek
Žádné diskusní příspěvky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |