Until Dawn | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 5991 uživatelů

Until Dawn


Žánr:Adventúra
Datum vydání:2024
Výrobce:Sony, Ballistic Moon
Koupit hru Until Dawn
Koupit hru

Děsivý slasher Until Dawn, upraven a vylepšen pro PC, tě nechá znovu prožít noční můru, kde každé rozhodnutí znamená rozdíl mezi životem a smrtí.

Přehled hry
Osm přátel se vrací na osamocenou chatu, kde před rokem zmizeli dva jejich kamarádi. Strach na sebe nenechá dlouho čekat a z jejich dovolené v horách se rychle stává noční můra. Postav se svému strachu a svými činy určuj, kdo přežije. Zásadní hororová klasika Until Dawn se vrací, upravená a vylepšená pro PC.

Hororový kult v upraveném provedení
Nech se pohltit tímto napínavým hororem, který je základů upraven za pomoci špičkové grafiky, kterou nabízí Unreal Engine 5. Těšit se můžeš na filmové záběry, vyladěnou hratelnost a další – tak neváhej a užij si napětí, při kterém v opuštěných horách nic není takové, jaké se zdá.

Jejich osud je ve tvých rukou
Ty budeš rozhodovat, jak se bude příběh odvíjet. K ruce budeš mít devět jedinečných postav hraných špičkovými herci v čele s Hayden Panettiere, Brettem Daltonem a dalšími. Svými činy pak ovlivníš jejich osud. Sleduj dynamické animace a detailní výrazy tváří, abys poznal jejich silné i slabé stránky a odhadl, kdo ze skupiny má na to přežít až do konce.

Hrůza nikdy nevypadala lépe
Kochej se detailně provedeným prostředím, které ti vezme dech. Díky možnostem, které nabízí výkon PC, byla přepracována původní hra s využitím špičkových grafických technologií, aby byla hrůza ještě opravdovější.

Upraveno pro novou generaci
Najdi všechny sběratelské předměty, prozkoumej nová prostředí a podívej se na vylepšené hrané předěly, které ještě prohloubí zážitek. Buď ještě blíž akci díky novince – kameře z pohledu třetí osoby. Čeká tě také zcela nová hudba a vylepšený zvuk, ze kterých tě zamrazí.




Další videa »


Until Dawn - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry

Hra ještě nevyšla.



Diskuse o hře Until Dawn Přidat příspěvek
Žádné diskusní příspěvky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |