VED | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 1491 uživatelů

VED


Žánr:Akčná, Adventúra, RPG
Datum vydání:2. čtvrtletí 2024
Stránky hry:www.fulqrumpublishing.com/game/759-ved
Výrobce:1C, Karaclan
Koupit hru VED
Koupit hru

VED je příběhové RPG se strhující ručně kreslenou grafikou a animacemi, jedinečným tahovým bojovým systémem a prvky rogue-lite. Hra VED, zasazená do dvou různých světů, vypráví příběh o mladém hrdinovi Cyrusovi, který se vydává na výpravu, aby se stal mistrem meče a magie a zachránil vše, co zná, před zkázou.

Alternativní hratelnost
Ve hře VED vás čeká bohatý příběh, který má alternativní konce hratelnosti v závislosti na vašich rozhodnutích. Připravte se na desítky nevratných důsledků. Hrát se jí naučí každý okamžitě, zvládnou ji však jen mistři.

Mladý hrdina Cyrus
Příběhem VED vás bude provázet Cyrus, který u sebe objeví schopnost teleportace mezi dvěma propojenými světy, které mimo jiné obsahují mnoho létajících ostrovů, podivných tvorů a nebezpečných monster. V jedinečném interaktivním příběhu záleží na každém vašem rozhodnutí. Odhalte pravdu a rozhodněte o osudu těchto magických světů.

Inspiraci hledejte v mytologii
V příběhu VED jsou zakomponovány různé kultury i mytologie. Nechte se unést fantasy světem a událostmi, které probíhají mezi mnoha frakcemi. Při přecházení mezi světy objeví Cyrus také mnohá tajemství o své osobě, jak světy zachránit nebo také jak se stát jejich zkázou.

Ovládněte magii Vedů
V průběhu hry VED můžete svou postavu stále vylepšovat a odemykat nové schopnosti a dovednosti. Určité magické síly spolu dobře spolupracují, proto volte chytře. Magie Vedů není pro každého.




Další videa »


VED - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry

Hra ještě nevyšla.



Diskuse o hře VED Přidat příspěvek
Žádné diskusní příspěvky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |