Ghost of Tsushima Director's Cut | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21177
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 32877 uživatelů

Ghost of Tsushima Director's Cut


Žánr:Akčná, Adventúra
Datum vydání:16. Květen 2024
Výrobce:Sony, Nixxes Software, Sucker Punch Productions
Koupit hru Ghost of Tsushima Director's Cut
Koupit hru

Bouře přichází. Vydejte se do kompletní verze hry Ghost of Tsushima DIRECTOR'S CUT, projdite si vlastní cestu tímto akčním dobrodružstvím v otevřeném světě a odhalte jeho skryté zázraky. Ve hře se podíváte do feudálního Japonska, kde pocítíte sílu Mongolské říše z první ruky. Mongolská říše při svém tažení na Východ zpustošila koncem 13. století celé národy. Mezi japonskou pevninou a obrovskou mongolskou invazní flotilou, které velí nelítostný a prohnaný generál Khotun Khan, stojí pouze ostrov Cušima.

ZA SVOBODU
Po první vlně mongolského útoku ostrov hoří a samurajský válečník Jin Sakai jako jeden z posledních členů svého rodu přežívá. Je rozhodnutý udělat za každou cenu cokoli, aby ochránil svůj lid a znovu získal svůj domov. Musí odsunout stranou tradice, které ho jako válečníka formovaly, najít si novou cestu zvanou Ghost a vést nekonvenční válku za svobodu Cušimy.

KRÁSA CUŠIMY
Vydejte se za hranice bitevního pole a zažijte život ve feudálním Japonsku jako nikdy dřív. V této akční adventuře v otevřeném světě se budete toulat širou krajinou a rozlehlým územím, potkávat propracované postavy, objevovat starobylé památky a odkrývat skrytou krásu Cušimy.

KLID, HARMONIE A POTĚŠENÍ
Prozkoumejte propracované oblasti ukazující rozmanitost života na tomto rozlehlém ostrově – od rozvlněných polí a tichých svatyň až po starobylé lesy, vesnice a drsnou horskou krajinu. Hledejte klid v tichých momentech přírodní harmonie a potěšení ve chvílích, jež budete sdílet s lidmi, kterým cestou pomůžete.

SAMURAJ
Jin byl vychován a vycvičen po způsobu samuraje. Když Mongolové snadno porazili jednotky samurajů, Jinovi se zhroutil svět. Stojí před nejtěžším rozhodnutím svého života: ctít tradice a obyčeje své samurajské výchovy a vést boj, který nemůže vyhrát, nebo se odchýlit od své samurajské cesty a ochránit ostrov a jeho lid jakýmikoli nezbytnými prostředky?

NEPŘEDVÍDATELNĚ DĚSIVÍ NEPŘÁTELÉ
Ve své honbě za znovuzískáním Cušimy musí Jin vyhledat radu a podporu starých přátel a nových nečekaných spojenců. Musí se rozejít s tradicí, stát se novým typem válečníka a za každou cenu ochránit to, co zbylo z jeho domova a lidu. Mongolští nepřátelé jsou v boji i svou výzbrojí nepředvídatelní a děsiví. Získejte navrch tím, že si osvojíte Jinovy dovednosti a naučíte se novou taktiku na obranu ostrova a na ochranu lidu Cušimy.

JEDINEČNÝ ZÁŽITEK
Se svou katanou vyzvěte své protivníky v přímém boji zblízka v jedinečném bojovém samurajském zážitku, který vás vtáhne do akce. Mistrovsky si osvojte luk a se smrtící přesností eliminujte vzdálená nebezpečí. Zdokonalte svou stealth taktiku a překvapivými útoky dezorientujte a přepadněte nepřipraveného nepřítele. Přizpůsobivá krajina a organický přístup k boji dělá z Cušimy dokonalé hřiště, kde můžete kombinovat dovednosti, zbraně a taktiku a nalézt pro svůj hrací styl perfektní bojovou směs. Přizpůsobivost a kreativita se v probíhajícím Jinově příběhu stanou vašimi největšími zbraněmi.




Alternativní názvy
Ghost of Tsushima: Director's Cut

Další videa »


Ghost of Tsushima Director's Cut - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry

Hra ještě nevyšla.



Diskuse o hře Ghost of Tsushima Director's Cut Přidat příspěvek
Žádné diskusní příspěvky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |